Астрологи впевнені, що зірки впливають на життя людей і формують їх характер. Інтимну сферу вони теж не обходять стороною, тому пропонуємо поглянути на цей гороскоп сумісностіі щоб зрозуміти, який вам потрібен партнер. Передає Clutch.

Овен

Для молодих Овнів найбільш відповідні партнери - це Леви і Стрільці, адже у віці до 30 всі три знака вкрай невгамовні. А ось заспокоївшись і перейшовши кордон 30-ти років Овни вибирають Тельців і Дів. Цим знакам властива практичність, якої не вистачає Овну.

Телець

Після 30-ти Тельцям краще вибирати Козерогів і Дів. Вони не стануть шукати швидкоплинних зв'язків і стануть міцними партнерами. А от після 40 років, коли Телець вже придбав довгоочікуване благополуччя і готовий для більш глибоких стосунків, краще всього вибрати Скорпіона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Близнюки

До 30 років Близнюкам краще за все шукати Терезів і Водоліїв. Вони зможуть створити веселий і легкий союз. Щоправда, у зрілому віці краще звернути увагу на Тельця та Овна, які подарують йому стабільність.

Рак

До 30 років найкращих партнерів Раку слід шукати серед знаків Скорпіона та Риб. Після 30 років Раки зазвичай починають дозрівати і усвідомлюють свою справжню особистість, тому створюють союз з Близнюками і Дівами.

Лев

До 30 років найкращих партнерів Леву слід шукати серед Овнів і Стрільців. Після 30 років, прагнучи стабільності, краще вибрати Козерога.

Діва

До 30 років найбільш відповідні партнери знаходяться серед знаків Тельця і Козерога. Правда, після 30-ти Діви починають розуміти своє дещо наївне ставлення до життя, і звертають увагу на Скорпіона і Лева. Ці знаки високо оцінять гострий розум Дів.

Терези

До 30 років Терези найбільш сумісні зі знаками Близнюків і Водоліїв. Після 30 років вони починають дозрівати і переходять на Скорпіона і Овна, так як ці знаки неймовірно честолюбні.

Скорпіон

До 30 років найкращі партнери знаходяться серед знаків Раку і Риб. Але, дозрівши, Скорпіон стає агресивним і владним. Тоді вони часто створюють пари з Тільцями, які терплять їх сварливий характер.

Стрілець

До 30 років найкращих партнерів Стрільцеві слід шукати серед знаків Лева і Овна. Після 30 років Стрільці часто стають неспокійними, тому створюють пари з Дівами і Близнюками.

Козеріг

До 30 років найбільш підходящих партнерів Козерогові слід шукати серед знаків Тельця і Діви. Після 30 років Козероги стають суворішими, тому їм підходять Водолії і Скорпіони.

Водолій

До 30 років найбільш підходящих партнерів їм треба шукати серед знаків Близнюків і Терезів. Після 30 років вони часто бувають сумісні зі знаками Діви і Овна, які допомагають їм опуститися на землю.

Риби

До 30 років найбільш підходящих партнерів треба шукати серед знаків Раку і Скорпіона. Після 30 років вони можуть бути сумісні зі знаком Терезів, які дарують їм почуття рівноваги.

Нагадаємо, астрологи назвали найбільш жорстоких знаків Зодіаку.

Раніше Знай.ua повідомляв, яким знакам Зодіаку найлегше дістати гроші.

Також Знай.ua писав, астрологи назвали 10 найщасливіших імен для дитини в 2019 році.