Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Валентина Петренко і її зачіска

Сенатор Ради Федерації від республіки Хакасія в Росії стала героїнею мемів завдяки своїй дивній зачісці.

Над сенатором користувачі сміються ще з 2010 року. Сама Петренко пояснює дивну зачіску тим, що у неї від природи в'ється волосся, а вона лише підкладає шпильки. Однак ті, хто особисто її знає заявляють, що волосся більше нагадує перуку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фахівці-перукарі вважають, що Валентина Петренко робить хімічну завивку, потім у кожного пасма створюється начісування і вона заколюється шпилькою. Вся конструкція щедро покривається лаком.

Том-качок

Це мем з перекачанним котом Томом, який дивиться на перелякане мишеня Джері. Мем використовується для ілюстрації страшних і сильних явищ, які чекають нас за рогом.

Одна вкладка в браузері Chrome/ 8 Гб озу

Випускники / 14-річні новенькі дівчатка

Душ / Post Malone

Люди, які п'ють таблетки без води / Люди, які переступають дві сходинки відразу

Я о другій годині дня / Мій пеніс

Смерть / Big Nigga