Люк Джеймс Мюндей – популярний 26-річний стример з Австралії, який в прямому ефірі проходить різні ігри. Він відомий користувачам мережі своїм ніком MrDeadMoth.

Під час однієї з трансляцій на онлайн-платформі Twitch він посварився він своєю дружиною. Геймер грав в популярну гру Fortnite в прямому ефірі.

Хлопець дуже різко відреагував на те, що дівчина попросила його припинити гру, завершити трансляцію і йти вечеряти. Глядачі почули словесну перепалку, після якої Люк зник з кадру. Після цього в ефір надійшли плач дитини і звуки ударів. Дружина стримера з жахом вигукнула: "Ти вдарив мене по обличчю".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Глядачів обурила поведінка Люка. Вони почали турбуватися про здоров'я дівчини і звернулися за допомогою. Інцидент почали бурхливо обговорювати користувачі Twitter.

Співробітники поліції пред'явили звинувачення і Люку, і його дружині. Через деякий час з дівчини вони були зняті. Зараз MrDeadMoth знаходиться під арештом.

Потерпіла повідомила, що її засмутило і вразило те, що сталося" – так вона написала в заяві. Поліція встановила, що на момент нападу в будинку знаходилося два маленьких дитини. Дружина Люка серйозно не постраждала, з нею все в порядку.

Після інциденту хлопець видалив свої сторінці в Twitter і на Twitch.

Портал "Знай.uа" розповідав про найпопулярніші відео на YouTube в Україні

А також: нову приставку Sony зламали за кілька секунд

Як повідомлялося: штучний інтелект створив "ідеальний" кліп з найактуальнішими деталями