Старше покоління заслуговує на особливу увагу. Часом дідусеві та бабусі не вистачає співчутливості з вашого боку. Напередодні Нового 2019 року оточіть турботою близьких! Їм буде дуже приємно отримати ваш подарунок, нехай він навіть буде коштувати недорого або зроблений своїми руками. Тут важливі насамперед уважність та небайдужість. Для багатьох із них навіть саморобні подарунки порадують та зігріють душу.

Новорічні подарунки бабусі та дідусеві для комфорту й здоров'я

Предки бувають різні: інфантильні, сучасні, турботливі, конфліктні, добрі, чуйні... Цей перелік можна продовжувати до нескінченності. Однак, якими б вони не були, вашу увагу до діда й бабусі обов'язково варто проявляти.

Новий 2019 рік не за горами, тому варто починати готуватися до свята вже зараз. Не знаєте, який подарунок вибрати? Озбройтеся кращими ідеями! Список подарунків допоможе визначитися:

• Якщо бабуся чи дідусь люблять солодке, можна подарувати їстівний подарунок. Це не обов'язково банальний набір цукерок, який відразу спадає на думку. А смачний чай або банка кави із сумішшю ароматизованих трав. Можна приготувати букет із шампанського, апельсин, лимона, ковбаски та сиру, прикрасивши шишками і ялиновими або сосновими гілками. Як варіант - подарунковий новорічний кошик із ананасом, коньяком та мандаринами.

Новорічний подарунковий набір
Подарунковий набір

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

• Гарний настінний або настільний годинник. Людям похилого віку краще дарувати такий прилад із великими цифрами, що світяться. Якщо ваші бабуся та дідусь моложаві, тоді вибирайте, згідно їхніх смаків та із урахуванням інтер'єру.

• Прилад для вимірювання тиску. Звичайно, хотілося б, щоб вони не хворіли. І тиск у них був у нормі. Але, на жаль, здоров'я сьогодні підводить навіть молодих, що вже казати про людей похилого віку... Купити тонометр, значить, подбати про чудове самопочуття та довголіття бабусі й дідуся.

Нехай вони самостійно стежать за своїм здоров'ям! І уникають небажаних ускладнень. Ціновий сегмент такого подарунка напередодні 2019 року різноманітний: від 250 грн. до понад тисячі, тому кожен із вас, вибравши у якості подарунка тонометр, зможе вибрати той, який влаштовує в ціні та якості.

• Книги старше покоління дуже любить читати. Не для всіх із них для читання підійде телефон або планшет. Більшість усе ж таки зберегли вірність газетам, журналам, тобто друкованими виданням. Книгу вибрати не просто. Щоб бути впевненими в тому, що твір вони не читали, оберіть що-небудь сучасне. Серед такої літератури сьогодні дуже багато хороших книг, які заслуговують на увагу. Впевнені, новинки видавництва порадують бабусю й дідуся.

• Квитки на театральну постановку або концерт від дочки чи сина - чудовий подарунок. Видовищна вистава і вечір поза лаштунками власної оселі залишать в пам'яті предків приємні спогади. Така ідея - можливість і для чоловіка підняти настрій дружині напередодні Нового 2019 року.

Та кращий подарунок для улюбленої бабусі - це, безумовно, проявлені любов і увага. Внучка або онук повинні проявляти свою турботу. Згадайте якісь веселі історії, поговоріть по душах, розпитайте про минуле, як раніше вона відзначала Новий рік.

Іграшки на Новий рік
Новорічні іграшки

Що подарувати бабусі на Новий 2019 рік?

Якщо ви хочете завітати з візитом не з порожніми руками, візьміть на замітку наступні поради, що подарувати:

• Набір чашок для душевного чаювання або чайничок. Головне, щоб цей набір був корисним і потрібним. Не припадав пилом на полиці, й бабуся ним користувалася.

• Якщо бабуся - квітникар, відмінний подарунок для неї - новорічний екокуб. Трав'яний набір призначений для вирощування різних рослин. Тож бабуся зможе виростити у себе вдома навіть що-небудь екзотичне.

Подарунок "Вирости дерево"
Подарунок "Вирости дерево"

• Для домашнього затишку мамі-бабусі від вашої сім'ї можна подарувати грілку у в'язаному чохлі. Вона яскрава, незвичайна, зігріє в холодну пору та підійде в якості новорічного подарунка. І бабуся, яка тобою пишається, буде безмежно рада такому подарунку, що зігріває.

Оригінальний подарунок на Новий рік
Грілка

• Висловити свої любов та повагу можна за допомогою набору для рукоділля, якщо вона, звичайно ж, любить таким займатися. У вязально-вишивальних відділах сьогодні багато найрізноманітніших варіантів для такого виду творчості.

Передати вашу турботу та увагу потрібно й дідусеві. Чому віддають перевагу чоловіки старшого віку? Який новорічний презент дідусеві піднести? Дізнайтеся прямо зараз!

Який новорічний подарунок обрати для дідуся?

Життя летить непомітно - рік за роком, і всі ми стаємо дорослішими та старшими. Хоча б у Новий рік варто забути про повсякденні турботи, негаразди та проблеми. Дід - глава сімейства, але що йому можна подарувати? Тут ви знайдете кращі підказки новорічних подарунків для любих дідусів:

• Якщо він любить грати в шахи, нарди, покер чи доміно, варто подарувати який-небудь із цих ігрових наборів-футлярів з ігровим полем. Сьогодні є в продажу навіть футбол із чарками. Виберіть що-небудь, згідно до того, що йому до вподоби.

• Для діда - любителя кави можна підібрати гарну турку. Наприклад, із міді, яку використовують на різній плиті.

• Набір коктейльних алкогольних цукерок із рому, віскі та джина. Такий варіант сподобається цінителям алкоголю. Виберіть незвичайні смаки з лісовим горіхом, квітами бузини, пряною корицею. Фляга для віскі або рому може стати приємним доповненням або окремим подарунком.

• Наручний годинник - відмінна прикраса для чоловіків будь-якого віку.

• Пивні кухлі\келихи для любителів цього спиртного напою сьогодні досить оригінальні: різної форми та висоти. Вони дозволять дідові насолодитися ароматом і смаковими якості улюбленого напою.

• Пам'ятним подарунком може стати замовний календар на наступний Новий 2019 рік із фото всіх членів сім'ї.

Новорічна подарункова коробка
Подарункова коробка

Але що робити, якщо грошей катастрофічно не вистачає, а ви хочете влаштувати сюрприз? Дізнайтеся, якими можуть бути ваші знаки уваги в такому випадку.

Які подарунки подарувати, якщо мало грошей?

На жаль, не всі сьогодні можуть собі дозволити дарувати на Новий 2019 рік дорогі подарунки. Але якщо бюджет не дозволяє, не варто засмучуватися! Вам на допомогу можуть прийти умілі ручки та кмітливість, а ще - наша допомога.

Оригінальне новорічне привітання можна зробити й своїми руками. У домашніх умовах батькам варто допомогти своїм дітям приготувати саморобні подарунки для предків оригінально:

• Новорічне панно для бабусі та діда зі... старих непотрібних дисків. Можна зробити один або кілька. Якщо додати магніт, рідні зможуть повісити ваш подарунок на холодильник. Робити нескладно: отвір у диску зашпаклювати, зашліфувати та заґрунтувати. З того боку, де буде картинка, покрити білим акрилом.

Потім намалювати фарбами, що душа забажає: сніговиків, Діда Мороза, Снігуроньку, санки, ялинку, новорічні іграшки тощо. Прикрасити за бажанням блискітками, рукотворним снігом. Ззаду на клей момент прикріпити заздалегідь обрізаний лист оксамитового паперу або будь-який інший на ваш розсуд. Зверху - магніт. Для кращого ефекту можна за допомогою 3D-гелю виділити на виробі очі, носик або будь-які інші елементи. Зверху покрити лаком.

• Новорічні подарунки своїми руками з... листкового тіста. Приготуйте для початку тісто: змішайте 1 скл. солі, 1 скл. борошна, 5 ст. лож. соняшникової олії, додайте трохи води. Розкачайте та зробіть ялинки, зірочки, сніжинки тощо. Для прикраси використовуйте кольорову гуаш або натуральний сік. Можете у виробі зробити кілька дірочок та прикрасити стрічками, мотузочками, зверху - блискітками, увіткнути бісер або намистини. Такий сюрприз під силу приготувати навіть школяреві. Сушити вироби з тіста краще при кімнатній температурі. Зробивши все поетапно, ви отримаєте гарні новорічні прикраси.

• Дівчині або дівчинці можна пошити напередодні 2019 році подушку «Свинка». Адже символ наступаючого Нового року - Земляна Жовта Свиня. Такий подарунок буде дуже доречним. Візьміть стару непотрібну річ, знайдіть викрійку, пошийте подушку у формі свинки, наповніть ватою або синтепоном, прикрасьте ґудзиками, стрічками, бісером, намистинками.

• Зробити кулінарний шедевр: вишуканий салат «Свинка», тарталетки «Хрюші» або який-небудь інший новорічний їстівний сюрприз.

Салат на Новий рік
Новорічний салат

• Оригінальний свічник своїми руками зі склянки або баночки. Варіантів безліч: можете прикрасити на свій розсуд ялиновими шишками, гілочками, всередину вкласти свічку. Зверху на скляній поверхні можна намалювати новорічні або зимові візерунки-картинки.

Новорічна прикраса
Підставки під свічки на Новий рік

Загальний красивий колаж із фото вашої сім'ї - безсумнівно, кращий подарунок від онука чи онуки, який у прохолодні вечора завжди нагадуватиме про вашу теплоту та ніжність. Враховуйте переваги предків, їх смаки, обирайте новорічні подарунки з душею. І нехай ваші старання не пройдуть даром, залишивши у бабусі та дідуся найприємніші теплі спогади!