Зовсім скоро - Новий рік. Якщо ви вже готуєтеся та замислюєтеся про подарунки, ми зможемо вам допомогти! Тут представлені кращі ідеї та пропозиції, які полегшать ваш вибір.

Незвичайні новорічні подарунки

Улюблене для всіх свято не за горами. До привітань рідних та близьких напередодні чарівної зимової ночі варто заздалегідь підготуватися. Адже вибирати подарунок самому не так-то просто. Проявіть інтерес до статті, яка допоможе підібрати оригінальні та цікаві подарунки. Даруйте гарний настрій дітям і дорослим!

Почнемо з незвичайних подарунків майбутнього 2019 року, які здивують і підкорять. Придумувати щось унікальне - це так цікаво! Але як бути, якщо немає ідей, і ви не знаєте, що придумати? Тоді можете взяти на озброєння такі ідеї:

• Незвичайні настінні годинники прикрасять будь-який будинок чи офіс. Сьогодні вибрати такий подарунок цілком реально, як дитині, так і дорослій людині. Можна віддати перевагу казковим узорам, привабливій палітрі або чомусь таємничому та загадковому, що відмінно впишеться в інтер'єр.

Новорічні годинник
Годинник на Новий рік

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Новорічні годинник своїми руками
Годинник на Новий рік своїми руками

• Відмінним вибором можуть стати теплі рукавички. Причому, цей предмет одягу - дуже потрібний. І навіть якщо у людини, якій призначається такий сюрприз, вже є рукавички, другі не будуть зайвими. Подарунок для теплоти рук - це турбота про ближнього, увага до нього та прояв самого щирого ставлення. Тим паче, вибір моделей сьогодні настільки різноманітний: пустотливі, прикольні, сучасні, нестандартні. Оригінальні рукавички не тільки зігріють у холодну пору, а й подарують відмінний настрій.

Новорічні рукавиці
Рукавиці

Рукавиці у формі Діда мороза
Рукавиці на Новий рік

• Будиночки щастя - такі подарунки підійдуть друзям, батькам, іншим родичам і близьким. Недорогі милі презенти асоціюються з добротою та ніжністю. Вони прикрасять будь-який будинок.

Будиночок на Новий рік своїми руками
Будиночок на Новий рік

• Шефу, коханому хлопцеві або колишньому кавалерові, з яким підтримуєте стосунки, можна подарувати оригінальний міні-бар. Сьогодні вибір такого презенту може бути різноманітний: у вигляді воза з чарками, дерев'яного барила з чарочками, гармати, гітари тощо. Тим більше, в такому випадку можна враховувати переваги чоловіків. І, адресуючи натуральні тематичні подарунки, подбати про близьку людину або проявити увагу начальнику.

• Магічні подарунки - вони підійдуть не всім людям. А тим, хто захоплений зірками і всім таємничим. У якості презенту для такої людини підійде аромалампа, талісман, амулет, браслет або брелок феншуй тощо.

«А як же бути з дитячими сюрпризами?», - запитаєте ви. Які захоплюючі подарунки вибрати для непосид? Ви можете ненароком дізнатися, чого ваше чадо або хрещеники бажають. Якщо хочете приготувати сюрприз або купити що-небудь корисне, але не можете визначитися, тоді читайте статтю далі та з'ясуйте, якими бувають дитячі потрібні подарунки.

Асортимент подарунків для дітей

Для дітей свято Нового року - найочікуваніше. Прикраси, ялинка, радість, веселощі, безліч подарунків... Чарівні хвилини очікування свята хвилюють. Запах мандарин, аромат хвої, але дитині найголовніше, щоб їй що-небудь подарували. Візьміть на замітку універсальний список дитячих новорічних подарунків. І виберіть те, що, як вам здається, найбільш актуально.

• Дитячі подарунки теж можуть бути незвичайними. Діти люблять не тільки іграшки. Сьогодні сучасні малюки настільки просунуті, що від телефону або комп'ютера їх часом не відігнати. Так що дітям старшого віку однозначно сподобаються сюрпризи-флешки у вигляді машинки, кішки, карети або кросівка.

Іграшка на Новий рік
Іграшка на Новий рік

• Творчі подарункові набори сьогодні настільки різноманітні, що будь-якому чаду можна підібрати варіант, який викличе в нього захоплення та займе дитини на певний час: розкопки тварин, комплект для малювання, пазли, фабрика або завод із виробництва чого-небудь, креативні заготовки для виготовлення годинника тощо. Серед них є варіанти недорогих наборів і подорожче. Тож будь-який із вас серед усього цього розмаїття зможе підібрати найбільш оптимальний варіант.

• Відмінна ідея - настільні розвиваючі ігри. Маленьким акціонерам можна подарувати «Монополію», «Біржу» або «Акціонер». Серед таких ігор завжди знайдеться бюджетний варіант для тих, хто хоче заощадити. Великі круті ігри коштуватимуть дорожче.

Сьогодні дуже багато різноманітних нововведень для дітей: конструктор на магнітах, афаліна, серед невеликих - бейблед, лялька Лол тощо. Серед них бюджетних варіантів, щоправда, малувато, проте все одно можна пошукати аналоги або знайти актуальні недорогі варіанти. Усе залежить від ваших матеріальних можливостей.

• Якщо ваша дитина говорить: «Хочу лего!», то такий популярний новорічний подарунок буде підібрати абсолютно просто. Адже на сьогоднішній день асортимент товарів-детальок надзвичайно широкий. Є варіанти, які коштують недорого, тому що дрібні деталі представлені в невеликій кількості. У Інтернеті завжди можна подивитися і вибрати конструктор лего з маленькими витратами або подорожчий, де купа деталей. Види лего дозволяють підібрати варіант для дітей самого різного віку: пірати, city, ninja go, star wars, залізниця і т.д.

• Для дітей молодшого віку більше підійдуть різні конструктори, що складаються з великих деталей. Це можуть бути об'ємні кубики, фігурні формочки - м'які, пластмасові, дерев'яні або ігрові килимки-мозаїки. Такі подарунки дуже корисні - сприятимуть розвитку мислення та творчих здібностей.

• І не тільки найменші, а й старші діти будуть раді теплій піжамі у вигляді собачки, лисеняти, вовченя, кенгуру чи зайчика. Особливо популярні м'які для тіла комбінезони «Кігурумі». Такі речі приємні на дотик - діти будуть у захваті!

Костюм дитячий
Костюм дитячий

• Чудовий подарунок - м'які капчики у вигляді Діда Мороза, смайлика з сердечками, єдинорога, кішечки тощо. Будь-які з них класні, виглядають прикольно, потрібні в холодну пору, теплі й затишні.

• Дитячі рюкзаки - річ корисна в побуті. Сьогодні їх купують не тільки до школи, але й у дитячий садок, і малюкам. Вони дуже різні. У них можна покласти печиво, улюблену іграшку, та що завгодно, щоб взяти з собою. Популярні модні моделі - м'які плюшеві рюкзаки у вигляді звіряток.

Якщо ви ще не придумали, що вибрати перед Новим роком знайомим і хочете знайти приклади тут, тоді швидше читайте статтю далі. Готуватися до свята і вибирати подаруночки - заняття приємне. Подумайте: щоб вам самим хотілося отримати? Можливо, це наштовхне вас на якусь ідею.

Подарунки на будь-який смак

Хочеться вже скоріше святкувати в теплій затишній атмосфері? Тоді - швидше за подарунками! Вони можуть бути їстівні, неїстівні, красиві, корисні та просто приємні.

Часом навіть хтось із знайомих може запитувати: «Порадь або порадьте, як бути з вибором подарунка?» Хочеться, щоб він був класний, щоб запам'ятався та не припадав пилом. Прочитавши цю статтю, ви озбройтеся арсеналом знань. І не тільки отримаєте відмінні ідеї, але й зможете підказати комусь із дорослих найульотніший варіант.

• Дерево щастя - краще й не придумати! Новорічний топіарій - це не тільки відмінний настрій, а й прекрасний декор для будь-якого інтер'єру. Майстерність ручної роботи порадує та здивує одержувача. Вибираємо й даруємо щастя знайомим, близьким!

img desc=""]388463[/img]

Дерево на Новий рік своїми руками
Дерево на Новий рік

• Набір «кава і спеції» підійде, як жінці, так і чоловікові, хто любить цей ароматний напій. Якщо вам потрібно купити бюджетно, - вибирайте невеликі за розміром. У будь-якому випадку, увага і подарунок - це завжди приємно.

• Шоколадні ідеї для дітей та дорослих. Чоловіки - ті ще ласуни. Сьогодні в асортименті багато подарункових наборів і для них: цукерки у вигляді інструментів для будівельників; шоколадний калькулятор, записна книжка і ручка - для бізнесмена; бойовий арсенал шоколаду для військового. Дівчатам також можна підібрати смачне жіноче щастя. Отримали ви такий подарунок? Під шампанське або коньяк шоколадні десерт - суцільне задоволення.

Новорічні цукерки
Цукерки

• Відзначатимие Новий рік у іншій теплій державі? Тоді можете привезти сувенір. Або, навпаки, наша країна може передати позитивний святковий настрій жителям інших територій. Із собою комусь у подарунок за кордон можна взяти новорічні сувеніри-картинки, які викликають захват і посмішку.

• Квиток до театру або кінотеатру, на концерт - також приємний подарунок.

• Оформити подарунковий сертифікат із урахуванням передбачуваних інтересів.

Який із цих подарунків найкращий - судити вам, дорогі читачі. Впевнені: озброївшись ідеями, вам буде набагато простіше підібрати його. Але, безумовно, кращий подарунок для коханої чи рідної людину в Новий рік - це ваша увага. Не забувайте ні про кого! Навіть звичайний предмет побуту: чашка або чай зігріє душу близьких.