Овен

Представники цього знаку Зодіаку відрізняються своєю імпульсивністю й надмірною активністю. Іноді це може перерости навіть у агресію та злість. У відносинах з Овном сварка не додасть пристрасті почуттям, а навпаки, може все зруйнувати. Найгіршим є те, що Овнам це подобається та приносить задоволення. До того ж, представники цього знаку Зодіаку схильні до збочень, тому не перестарайтеся зі своїми сексуальними фантазіями з Овном.

Близнюки

Близнюки славляться своєю непостійністю. Сьогодні вони посміхаються, обсипають вас компліментами, тому що їм щось потрібно, а завтра будуть ігнорувати і навіть не подивляться в вашу сторону. Самі ж Близнюки страждають від різкої зміни настрою та вподобань. Близнюки здатні на найвитонченішу брехню і лестощі, якщо отримати якусь вигоду. З ними завжди потрібно бути напоготові!

Скорпіон

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це найзагадковіший з усіх знаків Зодіаку. Скорпіони спокійно ставляться до найпотаємніших таємниць інших, не роблячи з цього великого розголосу. Вони самі мають багато скелетів у шафі. Заради результату, вони підуть на найстрашніші речі. Якщо Скорпіон задумав щось темне, то зробить усе для досягнення особистої вигоди або самозахисту. Для Скорпіонів мета - виправдовує будь-які засоби. Представники цього знаку Зодіаку схильні в рівній мірі до кожного гріха.

Стрілець

Стрільці люблять експериментувати в усьому, в тому числі у відносинах і ліжку. Вони схильні мати дивні бажання. Справжні цілі Стрільців ніхто не може зрозуміти. Орім того, Стрільці дуже азартні, тому грати в ігри на гроші їм категорично заборонено. Вони дуже легко захоплюються і забувають про дійсність. Представники цього знаку Зодіаку люблять отримувати задоволення і не хочуть зіштовхуватися з труднощами, вибратися з яких їм буває вкрай складно без допомоги сторонніх.

Козеріг

Козерогам часто заважає жадібність й надмірна ощадливість. Вони можуть довго та старанно складати копійку до копієчки і тішитися цим. Козероги – справжні трудоголіки, але лише через те, що дуже люблять гроші. Представники цього знаку Зодіаку ніколи не отримають так багато, як вони хочуть, тому що їм завжди мало. Козероги не люблять витрачати накопичення, економлячи навіть на простих побутових речах. Вони люблять збирати і примножувати. Їм подобається усвідомлення того, що їх накопичені кошти в рази більше, ніж у знайомих людей.

Нагадаємо, що астрологи склали місячний календар краси на Новий рік 2019.

Раніше Знай.ua повідомляв, астрологи попередили про найнебезпечніші дні у 2019.