День святого Миколая відзначається 19 грудня, але подарунки потрібно підносити саме в ніч з 18-го на 19-е число. Адже, за легендою, святий Миколай приходить вночі і кладе подарунок під подушку.

Який обрати подарунок на День святого Миколая? Це питання цікавить багатьох людей, адже потрібно дарувати щось дівчині, або хлопцю, батькам, бабусі і дідусю, і звичайно ж, дітям. Адже вже давно склалася традиція, щоб саме вони отримують найбільше презентів в цей день.

І не дивно, адже багато хто дійсно вірить, що подарунки приносить сам святий Миколай. До речі, можливо колись так і було, адже ми вже писали історію свята і, що святий Миколай справді існував.

Так, як з вибором подарунка в це свято бувають чималі складнощі, ми вирішили дати вам кілька порад і рекомендацій, які можуть допомогти вам вибрати подарунок на День святого Миколая.

Подарунок дівчині, або хлопцю на День святого Миколая

Звичайно, в першу чергу на День святого Миколая хочеться порадувати своїх улюблених людей. Не можна сказати, що тут є якісь конкретні подарунки, які порадують вашу другу половинку. Адже всі ми індивідуальні і у нас різні смаки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Новорічний подарунковий набір
Подарунковий набір

І ось смаки своєї другої половинки ви звичайно ж зобов'язані знати. Це те, на що варто звертати увагу при виборі подарунка до Дня святого Миколая хлопцеві, або дівчині.

А ось і список можливих подарунків, які можуть порадувати вашим коханим.

Це можуть бути красиві навушники. Якщо вони, звичайно, потрібні. Адже якщо вони вже є, то навіщо потрібен подарунок, який буде лежати в тумбочці до наступного свята.

Подаруйте настільну гру, за якої будете проводити час удвох.

Є величезна кількість найрізноманітніших подарункових наборів, як для хлопців, так і для дівчат. Туди може входити як щось солодке, так і чашка з підставкою для неї.

Подаруйте своїй другій половинці на День святого Миколая тепло. Якщо сприймати це буквально, то рукавиці, шарф, або ж шапка теж непогано підійдуть в якості презенту.

Сертифікати останнім часом дуже навіть популярні. Адже вони дарують гарні емоції та спогади. Можливо ви знаєте про що мріє ваша друга половинка.

Сподіваємося, що цей список хоча б наштовхне вас на думку, що можна подарувати хлопцеві, або дівчині на День святого Миколая. Адже, як ми вже говорили вище, вгадати конкретно з відповідним подарунком досить непросто.

Що подарувати дитині на День святого Миколая

Давайте не будемо забувати, що багато дітей знають, хто такий святий Миколай і чекають дива від нього. Чому б не порадувати їх справжньою казкою. Окремим подарунком може служити лише підготовка до самого свята - прикрасьте кімнату, повісьте спеціальні шкарпетки для подарунків (навіть якщо немає каміна, це можна зробити в будь-якому іншому місці) і коли малюк засне, залиште подарунок в шкарпетці, або ж покладіть під подушку. А зараз до найважливішого: що ж подарувати дитині на День святого Миколая.

Подарунки на День святого Миколая
Подарунки на День святого Миколая

Найочевидніший, але від цього не найгірший варіант - це іграшка. Можливо ваша дитина щось дуже давно випрошувала у вас, або вона збирає колекції, або ж любить гратися з умовним Лего. Все це прекрасно підійде в якості презенту до цього свята.

Солодощі. Теж не найоригінальніший варіант, не найкращий для здоров'я. Але ж це свято, можна дозволити порадувати дитину чимось цікавим. Шоколадка якоїсь цікавої форми, або ж солодкий набір зможуть це зробити.

Розвиваючі подарунки. Так, дитина можливо не буде щасливою від цього. Але жоден список можливих подарунків не обходиться без цього пункту. Але давайте спробуємо знайти золоту середину, щоб і малюкові було цікаво, і батьки були задоволені. Експериментальні набори - прекрасний варіант. Дитина ж буде просто гратися, змішуючи щось, а тим часом дізнаватися щось нове.

Книги. Так, ми прекрасно розуміємо, що лише одиниці з дітей будуть задоволені такому подарунку. Але можливо дитина просто ще не знає, наскільки книга може бути цікавою. У будь-якому випадку спробувати варто.

Що подарувати батькам на День святого Миколая

Потрібно розуміти, що батьки не чекають від вас матеріальних благ в будь-яке свято. В першу чергу їм потрібно подарувати тепло, любов, спогади. Але зробити це теж досить непросто і подарунок все одно буде потрібен. Але іншого типу. Давайте зараз спробуємо припустити, що можна подарувати мамі і татові на День святого Миколая.

Подарунки на День святого Миколая
Подарунки на День святого Миколая

Рамка для фото. Та не проста, а рамка на багато фотографій за допомогою якої можна зробити настінний колаж. Таких зараз є досить багато, головне правильно її заповнити. Знайдіть найтепліші, найприємніші фотографії, які пов'язані з вашими батьками. І зробіть красивий колаж.

Теплі речі. Подарунок дуже навіть відповідний, адже 19 грудня вже не зовсім тепло, а шапка, рукавиці, або ж шарф можуть гріти не тільки тіло, а й душу.

Квитки в театр, оперу, концерт або балет. Так-так, не дивуйтеся, це також прекрасні спогади. Вивчіть афіші, подивіться які заходи будуть у вашому місті, або сусідніх. Можливо туди приїде рок-група, фанатом якої є ваш батько ще з дитинства. Квитки на неї зроблять його свято незабутнім.

Набір косметики. Чому б і ні, чим старша людина стає, тим більше їй потрібно доглядати за своїми тілом. Допоможіть вашим близьким в цьому.

Подарунок бабусі і дідуся на День святого Миколая

День святого Миколая - це сімейне свято, яке прийнято відзначати в колі найближчих родичів. Звичайно бабуся і дідусь входять в їх число. І зробити для них це свято особливим теж можна.

Вони будуть дуже раді тому, що ви приділяєте їм час, стараєтеся для них, робите подарунки. Не можна забувати про це. Тому подарунок бабусі і дідуся на День святого Миколая-справа обов'язкова. Давайте ж подумаємо, що в такому випадку можна презентувати.

Подарунок бабусі на Новий рік
Новорічний подарунок бабусі

В першу чергу постарайтеся дізнатися, що потрібно вашим бабусі і дідуся, багато з них не говорить про таке. Але тоді можна запитати і у батьків.

Набори книг. Дізнайтеся, що люблять читати ваші бабуся і дідусь і знайдіть кращих книзі в цьому жанрі, або певного автора.

Теплі речі. Можливо це не тільки шапка, або шарф. Можливо знадобиться халат, або ж нові теплі тапочки для дому.

Такі ж фоторамки, як ми пропонували вам подарувати батькам. Прекрасний подарунок, який підійде будь-якому члену сім'ї.

Іменні чашки. Або ж інші предмети посуду, підписані фразами "моїй улюбленій(му) бабусі / дідусю". Адже це дійсно буде дуже навіть корисним і приємним подарунком.

Подарунок своїми руками. Адже це дуже навіть приємно, особливо усвідомлюючи, що ви дуже постаралися, щоб зробити цей презент. Це може бути листівка, іграшка, та що завгодно, лише б зроблено з любов'ю.

Календарі. Подібні речі ніколи не будуть зайвими будинку. Та й всі ми знаємо, що цікаві календарі садівників, або зі святами дуже радують літніх людей.

Тепер ви знаєте, що можна подарує на День святого Миколая всім своїм близьким людям. Сподіваємося, що наші старання дійсно вам допомогли.