Кожного року у Шотландії проходить день різдвяних светрів. Цей день традиційно відзначають у грудні в кожній компанії, державній службі, школі та університеті з 2012 року. Це щорічна благодійна акція фонду Save the Children. Фонд запропонував кожному жителю пожертвувати на благодійність хоча б фунт.

Одного разу жінці на ім'я Фіона Едні довелося прийти на костюмовану вечірку в светрі розміру ХХХL. Вона дуже сильно переживала з цього приводу. У той час жінка важила 114 кілограмів. Коли вона одягнула на себе цей потворний светр, вона зрозуміла, що виглядає огидно. На ньому був зображений робот з написом Merry XMAS. З-за зайвої ваги їй довелося придбати вбрання на свято у чоловічому відділі.

Коли вона прийшла на роботу, то засмутилася ще більше. Виявляється, дрес-код змінився, але співробітники забули її попередити. В тому жахливому светрі вона відчувала себе дуже погано.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фіона ділиться своїми враженнями:

"Мій різдвяний светр не просто змінив моє життя. Можна сказати, що він її врятував. Він перетворив мене в нову версію себе. Тепер я навіть відчуваю до нього якусь прихильність. І це досить дивно".

Уся справа в тому, що цей светр змусив жінку поглянути на себе зовсім по-іншому. Коли вона побачила своє відображення в дзеркалі, то зрозуміла, що терміново потрібно щось змінювати.

Шотландка розповіла, що почала набирати вагу ще після першої вагітності, в 1993 році. Їй довелося самотужки піклуватися про своїх дітей. У неї не було часу на приготування здорової їжі, з-за чого вона харчувалася напівфабрикатами, солодощами і борошняним.

Жінка звернулася за допомогою до дієтологів. Тепер на обід вона їсть не фастфуд і шоколадні батончики, а салат і суп. А її вечеря складається не з піци, макаронів, морозива і грінок, а з овочів і нежирного м'яса.

В результаті Фіона скинула 38 кілограмів, майже третину своєї ваги. Тепер вона носить розмір М, а не XXXL.

Раніше портал "Знай.uа" писав: авіакомпанія одягла на літак різдвяний светр

А також: до Різдва американці почали продаж светрів з зображенням Роналду

Нагадаємо: Роналду з сім'єю прикрасив будинок до Різдва