В Малайзії сталася неймовірне подія, яка викликає мороз по шкірі. Чоловік перебував на роботі в своєму офісі в нічну зміну. Крім нього, в офісі більше нікого не було. В один момент співробітникові компанії здалося, що тут все ж таки є хтось ще. Він подивився по сторонах, і нікого там не побачив. Але дивне відчуття не покидало чоловіка.

Щоб переконатися в тому, що все в порядку, він вирішив зняти офісне приміщення на відео. Коли він побачив запис, то був просто в шоці.

Неймовірно, але відео показало, що крісло, яке знаходилося за сусіднім столом, рухається. Чоловік не розуміє, як це можливо, адже поруч абсолютно нікого не було.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Він повідомив, що деякий час тому колега розповідав йому про те, що в офісі мешкають привиди. Але чоловік не сприйняв цю інформацію всерйоз. Тепер він не знає, чому вірити. Малазиец зізнався, що боїться повертатися на роботу.

Раніше "Знай.uа" писав про те, в які дні грудня вас зможе почути Янгол охоронець

А також про красуня Бланш Моньє, яка провела 25 років в ув'язненні

Нагадаємо: НЛО влаштував епічні гонки з літаком