В Малайзії сталася неймовірне подія, яка викликає мороз по шкірі. Чоловік перебував на роботі в своєму офісі в нічну зміну. Крім нього, в офісі більше нікого не було. В один момент співробітникові компанії здалося, що тут все ж таки є хтось ще. Він подивився по сторонах, і нікого там не побачив. Але дивне відчуття не покидало чоловіка.

Щоб переконатися в тому, що все в порядку, він вирішив зняти офісне приміщення на відео. Коли він побачив запис, то був просто в шоці.

Неймовірно, але відео показало, що крісло, яке знаходилося за сусіднім столом, рухається. Чоловік не розуміє, як це можливо, адже поруч абсолютно нікого не було.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він повідомив, що деякий час тому колега розповідав йому про те, що в офісі мешкають привиди. Але чоловік не сприйняв цю інформацію всерйоз. Тепер він не знає, чому вірити. Малазиец зізнався, що боїться повертатися на роботу.

Раніше "Знай.uа" писав про те, в які дні грудня вас зможе почути Янгол охоронець

А також про красуня Бланш Моньє, яка провела 25 років в ув'язненні

Нагадаємо: НЛО влаштував епічні гонки з літаком