Відомий дослідник Скотт Уорринг опублікував на своєму YouTube-каналі відео з незвичайним об'єктом. Передбачається, що він неземного походження.

НЛО
НЛО

Уфолог помітив НЛО поряд з Міжнародною Космічною Станцією, яке зафіксували камери 22 листопада. На відео видно цікавий об'єкт. Спочатку Уорринг думав, що це лише супутник, але потім він кардинально поміняв свою думку. Скотт запевняє, що це – інопланетний апарат. НЛО було помічено за допомогою інфрачервоного випромінювання. Зробивши аналіз зображень, які зробили камери Міжнародної Космічної Станції, Уорринг зробив висновок, що у момент зйомки супутники були на великій відстані від станції, а біля неї розташовувалося НЛО.

Також увагу дослідника привернув проект Google Earth. Він розміщує в Інтернеті фото Землі у високому дозволі. Детально розглянувши зображення, Уфолог розгледів на них гонки літаків і корабля прибульців. Цю «гонку» Уорринг виставив на огляд користувачам.

Зафіксувати дивний об'єкт вдалося близько наукової станції Zucchelli, яка розташовується в Антарктиді. Вона знаходиться поруч із затокою Терра Нова. Не всі користувачі прийшли до думки, що на відео зображено НЛО. Затяті скептики кажуть, що це насправді вантажівка.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, НЛО або примари: на картах Google знайшли таке, від чого волосся стає дибки

Американські вчені помітили незвичайні узори в процесі аналізу інформації, представленої допомогою Google Earth. Так пише internetua.

Фахівці відзначили, що візерунки мають форму спіралей. Їх діаметр досягає приблизно двадцять три метри. Всього учені виявили двадцять таких візерунків. Вони прикрашають стіни печер, а також розташовуються на землі з камінням навколо.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ми тут не одні: астрономи вперше виявили ознаки життя на далекій планеті

Астрономи змогли помітити воду в атмосфері екзопланети, яка обертається навколо зірки HR 8799. В цьому їм допомогли дані, взяті Обсерваторії Кека. Як передає Naked science, вік зірки можна оцінити у 30 мільйонів років.

Також Знай.ua писав про те, що Кому вони знадобилися? Таємничі тунелі між Антарктидою і Австралією глибоко шокували весь світ