Напередодні Нового 2019 року варто подбати про душевні подарунки вихователям. Цілий рік вони дарували вашим дітям свою любов, теплоту, ніжність т увагу. А тепер і ви проявіть свою турботу до них. Дізнайтеся, що найчастіше вихователям дарують. Але якщо поширені ідеї вас не влаштовують, тоді візьміть на замітку незвичайні варіанти. Тут представлені найкрутіші ідеї подарунків!

Що вихователям подарувати?

Найчастіше батьки вибирають вихователям поширені подарунки. Однак не варто керуватися рішенням робити так, як усі. Підійдіть до вибору подарунка виважено. Зробіть оригінальний приємний сюрприз!

• Солодкі подарунки завжди приємні. Букети квітів ви вже, напевно, не раз дарували. А ось незвичайний продуктовий подарунок навряд чи робили. Сьогодні модно готувати букети з продуктів. Вихователю він обов'язково запам'ятається. Ви можете покласти в такий букет шампанське та доповнити фруктами: яблуками, апельсинами, гранатом або шоколадними цукерками. Цей букет можна зробити своїми руками. Скільки чого класти - вирішуйте самі.

Подарунок вихователю на Новий рік
Подарунок вихователю на Новий рік

Як навчитися проявляти свою майстерність у цукерковому або фруктовому букеті оригінально? Можна подивитися покрокові майстер-класи в Інтернеті. Їх там більше, ніж достатньо. Більш того, деякі люди надають послуги з підготовки продуктового букета. І якщо батьки не хочуть возитися з таким атрибутом, його оформлення можна доручити фахівцеві.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

• Вихователі дитячого садка, як правило, - жінки. Але дарувати косметику - не найкращий варіант, оскільки у кожної людини свої переваги. І купуючи що-небудь від себе, ви можете не догодити з подарунком. «Що ж робити?», - запитаєте ви. Відповідь проста: подаруйте подарунковий сертифікат. І вихователь оцінить такий подарунок, і зможе вибрати собі, що вважатиме за потрібне.

• Ви можете зупинити свій вибір на флешці. Більш того, сьогодні у продажу є навіть новорічні атрибути - USB-носії, оформлені у вигляді Діда Мороза чи Снігуроньки. Флешка, як символ року, - подарунок практичний. Такий пристрій може коштувати недорого. Є варіанти і за вищою ціною, тому для батьків завжди знайдеться найбільш підходящий за вартістю варіант. Компактний подарунок - потрібна, корисна річ, яка обов'язково стане в нагоді вихователю в роботі.

Подарунок вихователю на Новий рік
Подарунок вихователю на Новий рік

• Якщо подарувати зроблений своїми руками альбом для фотографій, вихователь залишиться задоволеним. Такий пам'ятний подарунок актуальний і зараз. На першу сторінку можна вкласти або вклеїти фото вихованців. Вихователь вкладатиме в подальшому до фотоальбому свої оригінальні фотографії. І кожного разу подарунок нагадуватиме про вдячних батьків, які подарували його. Якщо ви лінуєтеся робити його самі, купіть готовий новий фотоальбом. Можете доповнити подарунок красивою фоторамкою. Нехай вихователь фотографує кращі моменти життя своєї сім'ї і зберігає незабутні враження в подарованому вами фотоальбомі!

• Вихователям обов'язково запам'ятається такий подарунок, як квиток до театру або на концерт. Цей незвичайний презент - це яскраві позитивні емоції та гарний настрій.

У дитячому садку діти проводять багато часу. Порадувати вихователів потрібним або універсальним подарунком - добра справа з боку батьків. Тим паче, в році всього лише три свята, коли прийнято вітати їх і дарувати подарунки.

Популярні подарунки вихователям

Обговорюючи питання популярних новорічних подарунків для вихователів, деякі батьки віддають перевагу стандартним ідеям. Статистика показує, що затребувані презенти вихователям у дитячому саду наступні:

• Чайний сервіз. Ви можете вручити його з індивідуальним привітанням від батьків вашої групи. Такий подарунок практичний і затребуваний. Адже чай - незмінний супутник застіль. Та й узагалі: його п'ють не тільки під час вживання їжі, але і як зігріваючий корисний напій у прохолодну пору. Якщо чайний сервіз коштує для вас занадто дорого, купіть чайну пару. Дві розписні чашечки з блюдцями - приємний новорічний подарунок вихователям. Попиваючи з подарованих чашок чай у холодні зимові вечори вони з вдячністю згадуватимуть вас.

Подарунок вихователю на Новий рік
Подарунок вихователю на Новий рік

• Набір чаю - також гарний подарунок. Цей напій люблять усі люди без винятку. Якщо не хочете ламати голову над тим, що подарувати, візьміть ексклюзивний чайний сет. Божественний напій із задоволенням п'ють люди всього світу. Чай підбадьорить, зігріє, зміцнить імунітет. Продемонструйте таким чином свою турботу про вихователів! Нехай вони розслабляться за чашкою смачного чаю в душевній компанії друзів або вузькому сімейному колі.

• Чайник-заварник у якості подарунка - також непогана традиційна ідея. Сьогодні в продажу є досить оригінальні чайнички ручної роботи, які зможуть передати неповторний аромат напою.

• Електронна книга - відмінний потрібний подарунок. Будь-який вихователь, якщо вже не любить читати, то вдосконалюватися за допомогою навчальної літератури буде. Такий девайс - можливість завжди мати цікаві книги під рукою.

• А якщо ви хочете, щоб вихователі ваших дітей змогли відпочити від своєї розумової діяльності, можете купити і піднести в якості подарунка портативну колонку. Та й вашим синам та дочкам потрібна музична розрядка. Нехай діти та вихователі танцюють і розслабляються. Цей потрібний практичний подарунок стане в нагоді вихователям у їхній подальшій роботі, коли вони організовуватимуть свята або використовуватимуть як розрядку в навчальні години.

• Шампанське та коробка цукерок - традиційний подарунок. Можете і ви взяти за основу цей стандартний набір, якщо не бажаєте викручуватись і просто хочете проявити увагу вихователям.

• Продуктовий кошик користується у батьків великою популярністю. У неї нього часто кладуть всілякі делікатеси: червону ікру, сирокопчену ковбаску тощо.

• Деякі батьки дарують кулінарну книгу вихователям. Готувати вдома смакоту - приємне заняття. А з книгою під рукою це буде зробити набагато простіше. Такий подарунок прийде на допомогу напередодні свята або, коли прийдуть гості. Та й своїх домочадців хочеться часом побалувати чимось смачненьким і незвичайним.

• Новорічний сувенір: сьогодні дуже великий вибір таких подарунків ручної роботи. Презент створить атмосферу свята і надалі прикрашатиме будинок або стане елементом декору для приміщення дитячого садка, якщо вихователь побажає залишити сувенір тут.

подарунок
подарунок

• Новорічні свічки та аромолампа - актуальний подарунок. Такий презент популярний. Вихователь зможе вибрати запах ефірного масла, що сподобався, ароматизує кімнату, сприяєтме профілактиці деяких захворювань, та й просто розслабить, знімить напругу та підніме настрій.

• У якості подарунка для вихователя підійде і красива ваза. Вихователям батьки часом дарують квіти, а ось класти їх часто нікуди. Такий подарунок буде гідним. Вибір презенту зажадає мінімум зусиль.

• Можна продемонструвати свою повагу, вибравши гарний банний або пляжний рушник. Він підійде, якщо ви хочете подарувати корисний подарунок. Тим паче, сьогодні рушники є у продажу в красивих оригінальних упаковках. Такий поширений атрибут вихователь зможе використовувати за призначенням.

• Настінний або настільний годинник. Цей пам'ятний аксесуар також корисний. Крім цього, годинник допоможе прикрасити інтер'єр. Ви можете вибрати подарунок із казковим красивим узором, віддати перевагу привабливій палітрі або купити годинник із абстракцією.

• Посуд: келихи або набір салатниць - чудовий варіант подарунка. Красивий посуд повинен бути в кожному домі. І вихователі зможуть насолодитися в домашній обстановці смаковими уподобаннями або випити келих вина з красивого посуду. Не думайте, що такий подарунок напередодні Нового 2019 року недоречний. Навпаки, навіть у новорічну ніч вихователі зможуть скористатися вашим подарунком. Ви можете вибрати унікальні зразки досконалості, здатні задовольнити будь-який попит.

І запам'ятайте: гроші - не найкращий подарунок для вихователя. Тим паче, що сьогодні різноманітні грошові заохочення персоналу не схвалюються. І якщо ви вирішили не ламати занадто голову і просто вручити вихователям гроші, наша порада - не робити цього. Краще порадьтеся з батьками і оберітьі з вищезгаданого списку той подарунок, який, як вам здається, прийдеться вихователям до душі.

Вкладіть у вибір подарунка все батьківське тепло, доброту і частинку позитивної енергії. Даруйте презент із почуттям і від щирого серця! Створіть атмосферу новорічної радості! Нехай для всіх довгоочікуване зимове свято стане світлою і райдужною подією!