Цей психологічний тест розповість секрети вашої підсвідомості. Відповідайте чесно, що ви побачили першим на зображенні? Нижче прочитайте свій результат.

Хлопчик з сопілкою

Дуже скоро у вас з'явитися шанс змінити місце роботи.

Дорожній знак

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Різні перешкоди, пов'язані з недостатньою для вашої роботи освітою. Потрібно розвиватися, рости, ви можете досягти більшого.

Дорога

Вас чекають зміни, нові можливості і знайомства. Не пропустіть свій шанс і ваше життя змінитися на краще.

Змія

Не потрібно боятися, саме час ризикнути!

Раніше ми писали, що гештальт-терапевт Ірина Лешкова розповіла про те, як важливо говорити зі своєю половинкою і не тільки чути, але й слухати, що вона відповідає.

Коли ви говорите про себе — це відкрита позиція, запрошення до діалогу, а коли про іншого або його дії – напад або обвинувачення. Напад викликає природне бажання захищатися і бити у відповідь.

Вивчайте свої точки вразливості. Знаючи їх, можна зупинятися, видихати і робити "поправку на вітер".

Будьте сміливіше, використовуйте чіткі послання. Викликайте довіру співрозмовника. Якщо ви гордо пішли в себе, надавши чоловікові самому здогадатися, на що ви образилися, то у вас, швидше за все, нічого не вийде. Тому що він не розуміє. Не тому, що не любить вас, а тому що нікому не дано залізти в голову іншому і прочитати його думки.

Також раніше ми писали, що ці "ключі" до ідеальних стосунків допоможуть побудувати гармонійний і щасливий шлюб з коханою людиною.

Справжня любов - це безкорисливе бажання зробити щасливою іншу людину. Якщо ти любиш, то не чекай нічого від людини натомість. Якщо потрібні подарунки та квіти – це вже бажання отримати матеріальні блага. Це не справжнє почуття, а звичайний розрахунок.

Нагадаємо, вчені розповіли, що притягує нас до інших і як використовувати це знання в житті.

Як повідомляв Знай.uа, у свій час вони вибрали замість дружин і коханок значно молодше, пережили розлучення, інколи - з гучними скандалами. Для зірок сцени і кіно розрив відносин річ звична, але ці семеро чоловіків запам'яталися світу своїми витівками найбільше.

Знай.ua писав, ідеальна сім'я: нумерології розкрили секрети дати весілля.