Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Робот Борис

Телеканал "Росія 24" показав танцюючого робота Бориса в сюжеті про форум "ПроеКТОріЯ" у Ярославлі. Ось тільки користувачі майже відразу дізналися, що це ніякий не робот, а аніматор в костюмі.

Журналісти показали в сюжеті робота Бориса, який нібито знає математику і танцює під пісню Skibidi. Незважаючи на те, що телеканал відхрещується від фейку, на відео чітко сказано, що в учасників "є можливість подивитися на найсучасніших роботів" і що "танцювати робота Бориса вже навчили".

Популярні новини зараз
Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Пенсіонерам готують підвищення пенсій: більше нагадує подачку, ніж допомогу На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Над каналом "Росія 24" і несправжнім роботом стали насміхатися у соцмережах, державний канал звинуватили в черговий порції пропаганди.

Хочете, щоб було, як у Парижі?

Нещодавно Володимир Путін вимовив цю фразу на прес-конференція, і вона відразу стала мемом, що висміює політику РФ.

"Ми ж з вами не хочемо, щоб у нас були події, схожі на Париж, де розбирають бруківку і палять все підряд, і країна потім занурюється в умови надзвичайного стану", - Володимир Путін

Справа відноситься до масових протестів робітників Парижу, які виступають проти збільшення цін на бензин і вимагають підвищення мінімальної зарплати. Мем нагадав давню фразу Путіна - "Хочете, як на Україні?".