Не завжди життя б'є ключем, захоплюючи вас у круговерть подій. В житті будь-якої людини іноді настає застій, який можна безболісно подолати, якщо почати діяти.

Однак, щоб діяти у правильному руслі, потрібно знати причини такої "застійної" ситуації. Астрологи вважають, що у кожного знаку Зодіаку свої проблеми, які й провокують в житті людини такий невдалий період.

Вашій увазі найбільш можливі причини того, що провокує застій в житті кожного знаку Зодіаку.

1. Овен. Ви зупиняєтеся, коли втрачаєте до чого-небудь інтерес

Ви сповнені ентузіазму і енергії, а тому летите назустріч своїм цілям, хапаючись за будь-які можливості. Але рівно до того моменту, поки ви не втратите до цього інтерес, і вам не стане нудно. Ви просто не вмієте бути терплячою розважливою людиною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

2. Телець. Ви занадто боїтеся покинути свою зону комфорту

У вас є уявлення про те, чого ви хочете, і це абсолютно нормально. Проблема в тому, що якщо ви хочете щось, що змушує вас покинути зону комфорту, тоді ви зупиняєтеся і відмовляєтеся від свого бажання, вважаючи за краще залишитися в своєму власному маленькому коконі.



3. Близнюки. У вас проблеми з прийняттям рішень

Ви завжди раді вбирати, як ґуббка, нові знання (навіть абсолютно вам не потрібні), однак задіяти їх на практиці зовсім не поспішаєте, оскільки вам складно приймати рішення про те, що потрібно робити, а від чого відмовитися. Думка про вибір відразу заводить вас в глухий кут, і ви переходите в стан повного застою.

4. Рак. Ви вибираєте спокій і стабільність, а не те, що дійсно хочете

Ви не просите багато від життя, а просто бажаєте спокійно сидіти в своїй затишній нірці. Тому ви свідомо вибираєте застій, а не те, що хотіло б ваше серце. Ви прагнете до повної безпеки і не особливо прагнете прогресу.

5. Лев. Ви занадто дбаєте про чужу думку

Ви сильна, активна і енергійна людина, і важко уявити, щоб ви коли-небудь відчували застій в житті. І все ж, хоча ви незалежні і здатні подбати про себе самі, ви схильні дозволяти чужій думці потужно впливати на вас.


6. Діва. Ви постійно у всьому сумніваєтеся

Ви хочете, щоб все було ідеально добре, а тому вічно засмучені і незадоволені своїми діями - і в результаті тупцюєте на місці, намагаючись досягти ідеальних результатів. Ваш голос розуму постійно накручує вас, нашіптуючи вам, що ви недосконалі.

7. Терези. Ваша потреба в гармонії понад усе

Бажання досягти гармонії і справедливості дуже похвальне, але ви не повинні дозволяти йому диктувати те, як вам жити. Ви не ризикнете що-небудь робити, оскільки боїтеся порушити рівновагу, образити когось або викликати суперечності і розбіжності.

8. Скорпіон. Ви незмінно хочете того, що отримати не можете

Ви, як правило, завжди полюєте за тим, чого у вас немає, і витрачаєте весь свій час на погоню за жаданими речами, об'єктами, людьми. Ставити собі цілі - це чудово, але ваші постійні пошуки чогось неможливого приносять зворотний ефект і змушують вас бігати по колу.

9. Стрілець. Ви не вмієте сприймати речі серйозно і відповідально

Ви, безумовно, безтурботна і оптимістична людина, і цим приваблюєте людей. Але іноді в житті речі потрібно сприймати трохи серйозніше і по-дорослому, а не як безвідповідальне дитя, що намагається уникнути будь-яких зобов'язань.


10. Козеріг. Ви занадто сильно тиснете на себе, щоб домогтися успіху

Коли мова йде про досягнення цілей, мало хто може по-справжньому конкурувати з вами. Важко уявити, що у вас може бути застій в житті, з огляду на ваш трудоголізм. Однак ви схильні надто сильно тиснути на себе, щоб досягти успіху і стати кращим за всіх.

11. Водолій. Ви ставите собі цілі, але потім нерідко відмовляєтеся від них

У вас є багато ідей і можливостей. Ви дійсно можете добитися неймовірних результатів, але, на жаль, частіше за все ви задоволені тим, що дозволяєте ідеям залишатися ідеями, а не перетворюєте їх в реальність, а тому постійно тупцюєте на місці.

12. Риби. Ви віддаєте перевагу завжди залишатися емоційно відстороненими

Ви занадто вразливі і чутливі, тому схильні закриватися і залягати на дно, щоб не стикатися з реальністю і не плисти вперед. Саме це і заважає вашому розвитку в життя, оскільки ви обожнюєте позицію страуса, що ховає голову в пісок.