Вже скоро українці відзначать День святого Миколая. Легенда свідчить, що Миколай Чудотворець ходить по домівках у ніч з 18 на 19 грудня, і залишає для дітей подарунки під подушкою. Перед цим діти пишуть листа святому із заповітними бажаннями. Знай.uа підкаже оригінальні ідеї подарунка на День святого Миколая, від якого дитина точно буде в захваті.

Що подарувати дитині на святого Миколая

Кожен батьків при виборі подарунка повинно враховувати вік, уподобання та бажання дитини. При цьому діти завжди зрадіють, коли бачать під подушкою різні солодощі.

Розвиваючі ігри

Це можуть бути: пазли, набори професій, магнітна абетка або дитячий комп'ютер.

Предмети для творчості і канцелярія

В цю групу входять різноманітні предмети для малювання, ліплення, музики. Школярам сподобається оригінальна і красива канцелярія: гумки, ручки, блокноти.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Одяг

Найчастіше батьки вибирають практичні подарунки і дарують дітям: светри, сукні, піжами, шкарпетки, рукавички.

Іграшки

Це найбільш довгоочікуваний подарунок для маленької дитини. Батьки напевно знають, які саме іграшки люблять їх діти, тому купують сюрпризи навіть за високою ціною.

Домашня тварина

Діти завжди просять у мами і тата домашнього улюбленця. Проте варто пам'ятати, що для маленької дитини тварина буде черговою іграшкою, а от для більш старших - справжнім другом. У будь-якому випадку рішення вкрай відповідальне і батькам варто гарненько подумати над таким подарунком.

Гаджети

Найчастіше їх дарують школярам від 10 років. У цьому віці діти відмінно розбираються в техніці і активно цікавляться новинками електроніки. При цьому зовсім не обов'язково балувати дитину дорогими гаджетами, можна подарувати навушники, портативну колонку або смарт-годинник.

Сертифікати і квитки

Чимало дітей зрадіє можливості сходити на майстер-клас з приготування солодощів або піци, відвідати квест-кімнату, парк розваг, аквапарк, концерт улюбленої групи та інші цікаві місця.

Гроші

Деякі діти збирають гроші для того, щоб згодом самому придбати собі подарунок. Яку саме суму варто подарувати дитині, вирішують батьки, але навряд чи вона повинна бути дуже істотною.