Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим відео, на якому крутить своєю величезною попою на камеру. Модель одягнена в темно-сині лосини, які щільно прилягають до стегон. Також на ній коротка чорна спортивна кофта з яскравими жовтими вставками на рукавах, а під нею визирає білий топ. На відео пишнотіла модель і так, і сяк крутиться, приймаючи спокусливі пози.

Дівчина не підписала своє відео, і не залишила геолокацію, так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, на тлі природи якої країни вона позує. Хоча можна зробити висновок, що це за кордоном, швидше за все в США, де частенько буває Квітко. Менш ніж за добу публікація дівчини зібрала 72 тисяч лайків і більше тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"До чого грамотна попа", "Тобі б у порно зніматися", "Я люблю тебе, крихітко", "Що вона хоче показати своєю фальшивою пластиковою дупою? Я люблю товсту дупу, тільки якщо це реально", "Підроблена, дуже підроблена", "Чи можу я це вкусити?", "Які форми", "Мене вражає її краса, її приголомшливі вигини і чудова фігура", - пишуть у коментарях до відео Анастасії Квітко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.