Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні ви будете впевнено рухатися вперед на роботі, долаючи перешкоди. Але не давайте необдуманих обіцянок – пізніше вам пригадають, і доведеться все виконати.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні вам навряд чи вдасться зберігати об'єктивність. Ситуації, в які ризикуєте потрапити, здадуться непередбачуваними. Можливі різкі перепади настрою.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні щодо професійної сфери не варто переживати. Начальство цінує, співробітники поважають, а матеріальне заохочення не змусить на себе довго чекати.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні у Раків можуть виникнути на роботі конфлікти, а навколишні не захочуть йти на компроміси. Не намагайтеся брати на себе більше зобов'язань, ніж можете виконати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні зірки радять вам навчитися самоконтролю. Тоді ви точно досягнете вражаючих успіхів у кар'єрі. Відносини в родині теж будуть розвиватися гармонійно.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні астрологи рекомендують Дівам не розпорошувати сили і енергію, щоб не відчувати потім розчарування. На вихідних постарайтеся відволіктися від тривожних думок.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні Терезам захочеться замкнутися в собі і піти від поточних справ. Це не найправильніше рішення, так як настає період удач, і ви зможете багато чого домогтися.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні слід бути обережнішими у висловлюваннях, так як ваші слова можуть трактувати невірно, а це негативно позначиться на кар'єрі. А в іншому все буде спокійно.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні дотримуйтеся тільки своїх переконань і наполегливо йдіть до мети. Помилки на роботі вдасться виправити. Також ви знайдете нових однодумців.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні ви по-новому поглянете на ті речі і тих людей, яких раніше не розуміли. Це підсилить ваші позиції в колективі і збільшить шанси на кар'єрний ріст.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні в повній мірі проявіть винахідливість і сміливість. Деякі проблеми доведеться вирішувати таємно від оточуючих, щоб уникнути критики і протидії з їх боку.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні ваша чутливість і вразливість може стати серйозною перешкодою у вирішенні важливих завдань. В якийсь момент здається, що ніхто з колег вас не розуміє і не цінує.