Стало відомо, які слабкі місця є у кожного знака Зодиака.

Про особливості гороскопів розказав журнал Cosmopolitan.

Козеріг

Не вміють відпочивати, але їм не чужі прості людські задоволення. Але важливо розуміти, що Козеріг все одно не припинить працювати.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Водолій

Не вміють бути як всі. Підсумок подібного ставлення до життя передбачуваний: дійсно добре Водолії не вміють нічого.

Риби

Риби рішуче і безповоротно не вміють жити в реальному світі. З іншого боку, черга з бажаючих надати Рибкам ще більш комфортний акваріум ніколи не стає коротше.

Овен

Єдине, що Овни нібито вміють терпіти — це фізичний біль, і дуже цим пишаються.

Телець

Не вміє собі ні в чому відмовляти. При цьому Тельці здатні заради близьких буквально зняти з себе останню сорочку.

Близнюки

Не вміють дорослішати. Таке щастя потрібно всім! Тому що Близнюки, як діти, абсолютно чарівні і так само не готові довго терпіти одну і ту ж строгу няньку.

Рак

Не вміють змінювати переконання. Раки своїх не кидають, це їх перше і головне життєве переконання.

Лев

Не вміють програвати, проблема в тому, що Леви ще й грати не вміють. Ні в що. Втім, Леви не сильно переймаються, бо дивитися на себе зі сторони вони теж взагалі не вміють.

Діва

Не вміють мовчати. Проблема тільки в тому, що насправді слово володіє Дівою: вона просто не в змозі не вставити усюди свою цінну думку, пораду, критику або жарт.

Ваги

Не вміють відмовляти. Саме слово «немає» і його смислові похідні можуть довести Ваг до панічного стану ступору. Вони вічно уляпуються в сумнівні авантюри.

Скорпіон

Не вміють прощати. Треба смиренно визнати провину і попросити собі кари. Тоді вам буде дозволено припасти до могутньої головогруди і покаятися, а потім почати відбувати покарання. Вічно!

Стрілець

Не вміють вибирати. З іншого боку, ця якість дозволяє досить легко управляти Стрільцем: «Ну, громадяни алкоголіки, дармоїди, хулігани. Хто хоче попрацювати? — Я!» (з)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гороскоп підкаже, чого саме тобі не вистачає, щоб бути щасливою людиною.

Як повідомляв портал "Знай.uа", астрологи запевняють, що лише три знака Зодіаку з дванадцяти мають особливо сильними ангелами-охоронцями. Про таких кажуть, що вони народилися під щасливою зіркою і називають їх везунчиками.
"Знай.uа" писав, що астрологи розсекретили гороскоп сексуальної сумісності: які знаки Зодіаку створюють найміцніші пари.