Маріса Папен – модель з Бельгії, яку вже двічі затримували за позування в оголеному вигляді близько святих місць Ватикану.

Поліція Італії затримала Марісу і фотографа Джессі Уокера 16 грудня. Вони проводили фотосесію в стилі ню. Знімки, які потрапили в мережу, виявилися вельми провокативними. На одному з них оголена 26-річна дівчина позує на тлі собору Святого Петра у Ватикані. На фото вона несе великий хрест із дерева.

На іншому знімку Маріса сидить на двох Бібліях неподалік від того ж собору. Ще на одній фотографії Папен прив'язана до хреста. На її чолі чоловік у білому одязі малює кров'ю хрест.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Модель поділилася, що вона погодилася на таку зйомку у зв'язку з неприязню до релігійним закладам і пристрастю до фотосесії в стилі ню. Вона поділилася своїми враженнями:

"Більше всього я терпіти не можу релігійні інститути. Вони бездушны, і ними керують гроші".

Поліція доставила фотографа і модель ділянку, провела допит і затримала їх на 10 годин.

У жовтні Папен теж відзначилася. У мережі з'явився знімок з собору Святої Софії з Стамбулі, на якому вона задерла спідницю. А також користувачі Інтернету могли споглядати фото, на якому модель позує в чорному бурке, демонструючи оголені частини свого тіла біля входу в музей.

Портал "Знай.uа" писав про моторошне послання від Да Вінчі

Читайте також: кримська модель Playboy спокушає користувачів микрокупальником

Як повідомлялося: українська Кардашьян без сорому зняла з себе одяг на пляжі