Пишногруда модель Playboy Ірина Іванова, яка є уродженкою українського Криму, а саме Феодосії, часто публікує у соцмережі свої відверті фотографії. Відзначимо, що зараз дівчина змінила окупований Крим на США. А голі знімки вона демонструє в Instagram.

Відомо, що Ірина разом з батьками переїхала із Криму в Америку, коли їй було 16. Зараз їй 24, вона – студентка Університету Арізони, планує отримати ступінь магістра економічного управління. Щоправда, популярність і гроші їй забезпечила зйомка в журналі Playboy, редакцію якого вона підкорила своїм значним бюстом.

На цей раз модель порадувала свою п'ятимільйонну аудиторію відвертим фото. На знімку вона позує в непристойній позі, спершись п'ятою точкою на підвіконня. Для фотосесії Ірина Іванова одягла чорний мікро-купальник, який складається з мереживних трусиків і крихітного ліфчика, який ледь утримує величезний бюст моделі. Крім цих жалюгідних шматочків тканини, з яких складається купальник, на ній ще купа мотузочок, які буквально огортають тіло дівчини.

В цей раз світле волосся Ірини зібране в зачіску на маківці, а кілька пасом спадають на обличчя, у вухах моделі масивні рожеві сережки, які торкаються плечей, а не її обличчі щільний шар макіяжу. На ногах моделі щось схоже на ботфорти, які з'єднані мотузочками з її вбранням. У підписі до фотографії Ірина запитала шанувальників, подобається їм її вбрання.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У себе в Instagram дівчина відверто демонструє своє тіло в різних бікіні та інших пікантних нарядах. Як правило, одяг Ірини настільки малий, що її фоловерам не становить особливих зусиль розглянути фігуру дівчини в найдрібніших подробицях. А ще модель записує пікантні відео, які можуть позмагатися у відвертості навіть з порно роликами.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.