Пишногруда модель Playboy Ірина Іванова, яка є уродженкою українського Криму, а саме Феодосії, часто публікує у соцмережі свої відверті фотографії. Відзначимо, що зараз дівчина змінила окупований Крим на США. А голі знімки вона демонструє в Instagram.

Відомо, що Ірина разом з батьками переїхала із Криму в Америку, коли їй було 16. Зараз їй 24, вона – студентка Університету Арізони, планує отримати ступінь магістра економічного управління. Щоправда, популярність і гроші їй забезпечила зйомка в журналі Playboy, редакцію якого вона покорила своїм значним бюстом.

На цей раз модель порадувала свою п'ятимільйонну аудиторію черговим відвертим фото. На знімку, який зроблений як би знизу Ірина Іванова позує в коротенькій картатій спідничці блакитного кольору і білій майці. Так ось ця спідниця знатно задерлася, адже модель сильно підняла одну ногу. Під спідницею видно білі трусики. А от майку Ірина задерла рукою, демонструючи величезний бюст без нижньої білизни. При цьому дівчина дивиться в камеру зверху вниз.

У себе в Instagram дівчина відверто демонструє своє тіло в різних бікіні та інших пікантних нарядах. Як правило, одяг Ірини настільки малий, що її фоловерам не становить особливих зусиль розглянути фігуру дівчини в найдрібніших подробицях. А ще модель записує пікантні відео, які можуть позмагатися у відвертості навіть з порно роликами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники моделі не пройшли повз і почали коментувати нове фото на її сторінці в соціальній мережі.

"Все ваше прекрасне тіло – це океан, де плавають мої фантазії", "Красива молода леді", "Вона змушує мене хотіти знову стати школяркою", "Просто дай мені з'їсти тебе", "Я бачу неслухняну маленьку школярку", "Ти прекрасна у всьому, але найбільше мені подобаються очі – вони магічно контролюють мій розум", "Це все сперма на обличчі?", "Дуже красива і сексуальна фотографія", - пишуть фоловери в коментарях.

Нагадаэмо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.