Пишногруда модель Playboy Ірина Іванова, яка є уродженкою українського Криму, а саме Феодосії, часто публікує у соцмережі свої відверті фотографії. Відзначимо, що зараз дівчина змінила окупований Крим на США. А голі знімки вона демонструє в Instagram.

Відомо, що Ірина разом з батьками переїхала із Криму в Америку, коли їй було 16. Зараз їй 24, вона – студентка Університету Арізони, планує отримати ступінь магістра економічного управління. Щоправда, популярність і гроші їй забезпечила зйомка в журналі Playboy, редакцію якого вона покорила своїм значним бюстом.

На цей раз модель порадувала свою п'ятимільйонну аудиторію черговим відвертим фото. Так, на знімку Ірина позує сидячи біля басейну десь на даху. На ній крихітні рожеві трусики і біла коротка майка, під якою немає білизни. Пікантності цьому фото додає те, що майка на грудях змочена водою і крізь неї можна розглянути соски моделі.

Дівчина не дивиться в камеру. Її волосся розпущене і відкинуте назад, на обличчі яскравий макіяж з накладними віями і рожевими губами. Модель сидить у спокусливій позі, широко розставивши ноги. А за її спиною на фотографії відкривається гарний вид на місто. Ось тільки Ірина не вказала, де саме вона зробила фото і геолокаціі в публікації немає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У себе в Instagram дівчина відверто демонструє своє тіло в різних бікіні та інших пікантних нарядах. Як правило, одяг Ірини настільки малий, що її фоловерам не становить особливих зусиль розглянути фігуру дівчини в найдрібніших подробицях. А ще модель записує пікантні відео, які можуть позмагатися у відвертості навіть з порно роликами.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.