У мережі з'явився шалений відеоролик на якмоу блондинка намагається заправити електрокар Tesla Model S P100D на звичайній АЗС.

Відповіде відео з'явилось у мережі.

Наразі вже відомо, що спочатку жінка намагалась знайти горловину паливного бака, при цьому шукала його у найнезвичніших місцях. Так, вона навіть відкрила багажник, натиснувши відповідну кнопку у салоні.

Після невдалих спроб вона комусь зателефонувала, проте до неї підійшов хлопець, який і знімав все дійство на відео та пояснив, що Tesla - електрокар і її неможливо заправити звичайним паливом.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що дизайнер Ендрю Кім, який спроектував салон Tesla Roadster 2, Semi, S, X, Y і 3, а також брав участь у створенні інтерфейсу Windows 10, перейшов працювати в Apple. Звичайно, подібний перехід дизайнера автомобілів породить чутки про те, що Apple знову зайнялася розробкою власних авто, причому безпілотних, як у Tesla.

Його профіль в LinkedIn говорить, що він приєднався до компанії в грудні цього року, а його Instagram підтверджує, що його перший день роботи в Apple Park був в минулий вівторок.

Ендрю Кім став відомим завдяки майстерному переосмислення мови дизайну Майкрософт. Після трьох з половиною років в компанії Кім перейшов у Tesla. Вже в 2017 році, він почав розробку салону для Tesla 3, яка стала досить популярним і елегантним автомобілем.

За наявними відомостями, Apple виявляла інтерес до автономних автомобілів протягом багатьох років, але, як повідомляється, вона закрила команди, які працюють над фізичною апаратним забезпеченням автомобіля, ще в 2016 році.

Тім Кук нещодавно пояснив, що амбіції компанії ширше, ніж автомобілі, підкресливши важливість "автономних систем". Не виключено, що Ендрю займеться створенням для дизайну власного авто для Apple, адже характерні риси між продукцією обох компаній дуже схожі.

Нагадаємо, Ілон Маск поклав око на General Motors.

Як повідомляв "Знай.ua", Маск розповів дещо несподіване про Tesla.

Також "Знай.ua" писав, що копи пересядуть на Tesla, поки українці задовольняються Гройсман-експресом.

Мережу підірвав ролик, як у столиці чоловік на "Теслі" продає мед