74-річний житель Японії на ім'я Окуда Есіхіса більше всього на світі любив свою дружину. Він прожив з нею практично все своє життя, душа в душу. На жаль, жінка померла в жовтні 2017 року.

Чоловік усіляко намагався заперечити її смерть. Він не міг набратися сил, щоб її поховати. Тому продовжив жити з її рештками. Щоб приглушити запах розкладання тіла і трупна отрута, він оточив мертву дружину безліччю освіжувачів повітря.

Одного разу будинок Окуда вирішили знести. Чоловікові довелося залишити тіло коханої дружини і виїхати. Співробітники служби, яка оглядала приміщення, виявили труп. Вони повідомили про цю дивну знахідку місцевої поліції. Після події японця заарештували.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Виявилося, що його дружина жила без документів. Тому встановити її особу неможливо. Есіхіса з дружиною не реєстрували свій шлюб офіційно. Вони жили на пенсію чоловіки.

Портал "Знай.uа" писав: як залицяються чоловіки кожного знаку Зодіаку

А також: фотограф показав неймовірну ілюзію, користувачі в шоці

Як повідомлялося: завдяки безсонні жінка зірвала джекпот