72-річна мешканка американського міста Оуінгс Мілс, розташованому в штаті Меріленд, поділилася приголомшливою історією зі свого життя. Вона виграла в лотерею приголомшливу суму завдяки безсонні. Жінка працює медсестрою в місцевій лікарні. Перед нічною зміною вона вирішила раніше лягти спати. Дуже довго вона намагалася заснути, але у неї так і не вийшло це зробити.

Медсестра поділилася враженнями:

"Я постійно дивилася на годинник і злилася з-за того, що ніяк не могла заснути. Коли вона востаннє поглянула на годинник, на них було 11:56 вечора".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ці числа чомусь засіли в голові американки. Жінка вирішила, що це знак, яким треба скористатися. На наступний день після нічної зміни вона відправилася в магазин, щоб зіграти в лотерею. Жінка зупинила свій вибір на віртуальних перегонах. Вона поставила на гончих коней під номерами 11, 5 і 6. Дивно, але американці вдалося вгадати абсолютно всіх переможців.

Це незвичайне пригода зробило її щасливою володаркою 13 323 доларів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про чоловіка, який зірвав джекпот завдяки дітям, які запізнилися на шкільний автобус

А також про юного підприємця, якому вдалося стати мільйонером у 8-річному віці

Нагадаємо: чоловік виграв у лотерею мільйони і віддав отриману суму нужденним