Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує в зимовому образі на тлі засніжених гір. Для фотосесії дівчина одягла відвертий суцільний купальник зі зміїним принтом, поверх якого одягла довгу шубу. На голові моделі тепла коричнева шапка, а її волосся розпущене і спадає на плечі. Настя не дивиться в камеру, її погляд спрямований в бік гарного пейзажу.

Напівгола дівчина стоїть на ганку дерев'яного будиночка в горах. При тому, що на вулиці явно прохолодно, модель розкрила шубу і демонструє величезний силіконовий бюст, величезні стегна і голі ноги. Геолокація до фотографії свідчить про те, що знімок був зроблений на гірськолижному курорті Aspen Mountain, що в США, штат Колорадо.

За кілька годин публікація дівчини зібрала майже 70 тисяч лайків і близько тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу Анастасії, проте знайшлися і ті, хто звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Мене вражає її краса, її приголомшливі вигини і чудова фігура", "Тобі б у порно зніматися", "Я люблю тебе, крихітко", "Що вона хоче показати своєю фальшивою пластиковою дупою? Я люблю товсту дупу, тільки якщо це реально", "Перестаралася з фотошопом", "Красуня", "Ти прекрасна", - пишуть у коментарях до фото Анастасії Квітко.

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.