Відомий телеведучий Сергій Притула показав прихильникам, як потрібно прикрашати новорічну ялинку.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, Притула відзначив, що саме у цей день він отримав один з небагатьох вихідних, який можна повністю присвятити сім'ї та нарешті прикрасити новорічну ялинку.

"В тата вихідний ;))). А це означає, що сім'я у повному складі, всі при ділі і оселя майже готова до свят! Картаті Притули зичать вам гарного вечора!".

В тата вихідний ;))). А це означає, що сім'я у повному складі, всі при ділі і оселя майже готова до свят! Картаті Притули зичать вам гарного вечора!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Vrijdag 21 december 2018

Разом з тим варто відзначити, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк спровокувала безліч пліток через новенькі Stories в Instagram. Зовсім нещодавно знаменитсть натякнула про свої заручини, але коханого чоловіка все ще вперто тримає в таємниці. Проте несподівано для всіх артистка та її колега Сергій Притула не приховували ніжних почуттів на прем'єрі фільму "Секс і нічого особистого". Парочка фліртувала і цілувалася у всіх на очах.

Так, Нікітюк відвідала прем'єру комедії "Секс і нічого особистого", яка пройшла в Києві. Сценаристом і головним актором став Сергій Притула. Йому дісталася роль секс-гуру, що допомагає недосвідченому хлопцеві. Після перегляду Леся не стримала захвату і почала обмінюватися люб'язностями: "Сергійку, я тебе вітаю з прем'єрою! Я знаю, що цей фільм збере колосальні гроші! Всі українці підуть на нього", - заявила ведуча. Сергій відповів лаконічно: "Ми рятуємо бюджет України", ну а після знаменитості виклали в Мережу відео, на якому ніжно цілували один одного. Дружина Сергія, швидше за все, розлютиться, адже сам телеведучий не раз зізнавався, що дружина неймовірно ревнива і часто закочує істерики.

Крім того варто відзначити, що у Львові 12 грудня стартував тиждень допрем'єрних показів в Україні фільму "Секс і нічого особистого", де в ролях знялися улюбленці публіки: Роман Луцький, Наталія Мазур та Сергій Притула.

На брифінгу шоумен разом зі знімальною командою поділилися враженнями від спільної роботи над стрічкою.

Притула зізнався: більша частина сцен створена у Львові, тому й допрем'єрний показ відбувся саме в цьому місті, це стало для всіх символічним.

"Ми починаємо промо-тур повнометражного фільму "Секс і нічого особистого" саме зі Львова, тому що, мабуть, 70% фільму було знято у Львові. Мені здається, що це буде дуже правильно – віддати шану місту Лева і розпочати промо-тур саме тут. Це така невеличка перевага. Той момент, коли через тиждень це відбудеться у Києві, коли через тиждень почнетьсяч прокат, львів'яни як завжди будуть ходити з піднятим носом і казати: "Ми вже це бачили", – додав Притула.

Нагадаємо, знаменитості розповіли про свої найкращі подарунки на Новий рік.

Як повідомляв "Знай.ua", Притула показав брата-красунчика.

Також "Знай.ua" писав, що напівгола Леся Нікітюк притиснулася до спекотного самця, кому там ще цікаво, що вона написала.

Секс і нічого особистого