Український шоумен та волонтер Сергій Притула навіть до буденних питань сімейного життя звик підходити із гумором.

Його дуже часто запитують: чи виникає конфліктів із дружиною на тлі її походження, адже Катерина Сопельник, друга за рахунком пасія ведучого, родом із Донецька.

На що Притула відповідає у властивій йому манері: мовляв, місто тут ні до чого, кохана не винна у тому, що його окупували. Дисбаланс у родині міг би бути, адже гуморист – із Західної України, "звичайний хлопець зі Збаража", саме такий імідж намагається тримати вже не перший рік свого перебування на сцені.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нещодавно в одному з інтерв'ю шоумен зізнався: знайшов спосіб достукатися до дружини, коли словесні баталії переростають у суттєвий конфлікт.

Аби не "влаштовувати бурю" і без того насиченому життю, він починає спілкуватися із дружиною виключно російською мовою. Жартує, що "так краще доходить".

Навчити Катерину української теж було завдання не з простих. Допомогла у цьому спільна робота на гастролях шоу "Вар'яти". Там вона вирішувала організаційні питання і частенько переходила з новими партнерами на державну мову. В один день, коли вся команда готувалася до нової програми, кохана Притули ошелешила його фразою:

"Так бігла по бруківці, що зламала підбори". "Помітьте, що не "каблуки", а "підбори", - підмітив Притула і з того моменту вважав, що "екзамен складено".

Дивіться: Притула про стосунки із дружиною

Нагадаємо, Притула розкритикував рівень обслуговування пасажирів в Одеському міжнародному аеропорту. Як повідомляв "Знай.ua", трейлер фільму з Притулою "заспівав" голосом Барських. Також "Знай.ua" писав, Притула заінтригував Україну у річницю Майдану.