Днями український телеведучий і шоумен Сергій Притула розкритикував рівень обслуговування пасажирів в Одеському міжнародному аеропорту, з яким йому особисто довелося зіштовхнутися під час однієї з робочих поїздок.

Сергій Притула
Сергій Притула

Відповідний пост шоумен опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Притула вважає, що "аеропорт Одеси о 7 ранку - це суміш печалі та безнадії". За його словами, зала очікування, імовірно, не видозмінювалася щонайменше з 1993 року. Жодних слідів ремонту тут помітити неможливо.

Також Притула обурився відсутністю місць, де б продавалися чай, кава і "канапки". Більш того, йому не вдалося купити навіть води.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Зал очікування бізнес-класу ніби і є (окрема кімната з диванами, кава і снеками), але туди пускають "тільки на запрошення компанії МАУ". Що це означає я, пасажир "Мотор Січ", навіть не питав. Оголошення терміналу - російською. Коротше, гребаний совок і сором. Лечу додому", - написав Притула.

Нагадаємо, Сергій Притула буквально купається в променях слави, але до жалю шанувальників, відомий шоумен особливо не афішує особисте життя.

Сергій Притула
Сергій Притула

Дуже рідко він дозволяє собі виставити на загальний огляд фото, де він разом з сином. Судячи з усього, Сергій вирішив порадувати шанувальників, опублікувавши фотографії, де він разом з сином в затишній, сімейній обстановці біля мангалу. Фото опубліковано в офіційному Instagram шоумена.

"Family business. Сергій+Дмитро+курка = радість для дівчаток в нашому домі",- підписано фото ведучого.

Як повідомляв раніше Знай.uа, нещодавно засновник шоу "Вар'яти" Сергій Притула подолав нарешті свій бар'єр: сотий виступ із власною командою.

Тепер жартує, що сувенірів та привітань значно побільшого і він цілком серйозно складе конкуренцію навіть жіночому улюбленцю Виннику.

"Цього року у нас розширилась географія. Окрім Парижу та шести міст США були ще Лондон і Дублін. Порівнювати – справа невдячна. Люди усюди сприймають добре, на оплески не скупляться, сміються щиро. Сувенірний набір традиційний – пара магнітиків та тарілочка до колекції. Наступного року плануємо закріпитись на тих територіях, куди вже зайшли, а також розширити список міст у Канаді. Ми гастролювали у Торонто та Монреалі", - зізнався він.

Сергій Притула
Сергій Притула

Також Знай.uа писав про те, що не так давно шоумен Сергій Притула ставив ультиматум представникам політичної партії "Батьківщина", які без відома ведучого піарилися на його волонтерських досягненнях.