"Він мене переслідує", - так сказав Сергій Притула після чергових гастролей, коли паралельно з його афішами зустрічав усміхнене обличчя Олега Винника. Гумористу здавалося, що вони ніби спеціально призначають концерти в один день, але це було не так.

Нещодавно засновник шоу "Вар'яти" подолав нарешті свій бар'єр: сотий виступ із власною командою.

Тепер жартує, що сувенірів та привітань значно побільшого і він цілком серйозно складе конкуренцію навіть жіночому улюбленцю Виннику.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Цього року у нас розширилась географія. Окрім Парижу та шести міст США були ще Лондон і Дублін. Порівнювати – справа невдячна. Люди усюди сприймають добре, на оплески не скупляться, сміються щиро. Сувенірний набір традиційний – пара магнітиків та тарілочка до колекції. Наступного року плануємо закріпитись на тих територіях, куди вже зайшли, а також розширити список міст у Канаді. Ми гастролювали у Торонто та Монреалі", - зізнався він.

Про ювілейний концерт згадує також із теплотою, подарунки були індивідуальними, глядачі показали, наскільки добре працює фантазія українців. Не бракує й кумедних моментів:

"… мені вперше в житті подарували сто з лишнім троянд. Я мало з глузду не з’їхав. Це величезний букет і дуже важкий, я навіть сфоткався з ним і виставив у Facebook. Бо не мав ще такого букета. Я дуже-дуже люблю квіти. І десь, видно, та добра жінка про це дізналася. Скоро-скоро Винник буде мені заздрити! Почалося!", - жартував Притула.

Та зірковий конкурент гумориста також не відстає. Вирішив брати публіку перевіреним методом – готувати.

Олег Винник
Олег Винник

У прямому ефірі поділився рецептом власної рибної юшки, тепер "вовчиці" оцінили його з іншого боку.

Олег Винник
Олег Винник

Чим закінчиться цей батл? Звісно, що мировою, адже в кожного з них своя, абсолютно інша аудиторія.

Дивіться: Притула кумедно виконав найвідоміший хіт Олега Винника

Нагадаємо, Притулу втягнули у гучний скандал з рекламою паразитів.Як повідомляв "Знай.ua", Винник поділився рецептом смачної рибної юшки. Також "Знай.ua" писав, фото Винника у військовій формі спровокувало ажіотаж у мережі.