Окрім співів та активного заняття спортом український співак Олег Винник, як виявилося, вміє непогано куховарити. Нещодавно у прямому ефірі програми "Ранок з Україною" та телеканалі "Україна" артист вразив публіку своїми здібностями – у меню була рибна юшка з доволі несподіваним рецептом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЮшка від Винника: такого ви точно не коштували
Олег зізнається: готувати можна і вдома, але значно смачніше виходить на вогнищі. Вибір страви не випадковий, адже практично весь вільний час співак присвячує улюбленій справі: риболовлі, яка прийшлася до душі ще з дитячих років:
"Мені було років 6 чи 7. Я втік на рибалку на нашу сільську річку Гірський Тікич, а матері не сказав. Таких стусанів тоді отримав", - жартував Винник.
Отож, аби приготувати рибну юшку від Винника, вам знадобиться:
вода – 3 л
карасі – 2 шт.
картопля – 3 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
петрушка – 1 пучок
лавровий лист – 1 шт.
самогон "Винниковка" – 50 г
Приготування:
Чистимо картоплю, моркву і цибулю. Картоплю нарізаємо великими кубиками, морквину – навпіл, а цибулю – кільцями. Кидаємо овочі в окріп, додаємо лавровий листочок, солимо і перчимо. Варимо овочі 10-15 хвилин. Рибу миємо, видаляємо жабри і відрізаємо голови. В киплячу воду кладемо цілі рибини і варимо ще 15-20 хвилин. У кінці кидаємо порізану петрушку.
"Аби уха була справжньою, додаємо трішки "білого чаю" (прим. – самогон). Я додаю домашнього, котрий готувала моя мама і пригощала, коли я приїздив у гості", - порадив артист.
Дивіться: "Янгол" (Олег Винник)
Нагадаємо, фото Винника у військовій формі спровокувало ажіотаж у мережі. Як повідомляв "Знай.ua", комедія з Винником б'є рекорди переглядів. Також "Знай.ua" писав, Винник зізнався, чому жінки ходять за ним табунами.