Український співак Олег Винник ніколи не приховував того, що армії його шанувальниць можуть позаздрити сотні колег по сцені. Навіть у новій комедії "Скажене весілля", де він зіграв епізодичну, але досить кумедну роль, не обійшлося без жінок.


У фіналі стрічки "вовчиці" наздоганяли улюбленця, а він у розірваній сорочці тікав у напрямку Києва на велосипеді. Але в кожному жарті є чимало правди. Нещодавно Олег вирішив поділитися секретами успіху – як серед прекрасної половини людства, так і у бізнесі.


Артист запевняє: жодних "планів Барбаросса" не треба, головне бути впевненим у собі і вдавати із себе мачо. У самого Винника, як він стверджує, ніколи не було проблем із жінками:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Всі знайомства були успішними. Все виходило. Не знаю, харизма це, талант чи, але я завжди користувався попитом у прекрасної статі", - додав він.


Незабаром Винник дасть два концерти з різницею у день – шанувальниць виявилося так багато, що столичний Палац Спорту, напевно, всіх просто не вмістить. Співак обіцяє прихильницям неймовірне шоу і багато цікавого. При цьому він паралельно встигає підробляти на корпоративах:

"У кожної пісні своя історія і своя картинка. На 80% всі постановки ми вже затвердили, і я вніс свої правки. Буде дуже цікаво і різноманітно, абсолютно не так, як зазвичай. Ну і феєричні спецефекти - куди ж без них! Я - артист. І навіть "не мій" глядач після мого концерту часто говорить: "Респект!. Мене не замовляють в обоймі артистів. По-перше, дозволити собі Винника на корпоративі можуть не всі, по-друге, ці люди на 100% знають, чому хочуть запросити саме мене, у них є список пісень, які вони хочуть почути ", - зазначив він.


Дивіться: "Найкращий день" (Потап і Олег Винник)


Нагадаємо, Винник розповів про найпотаємніше за келихом спиртного.
Як повідомляв Знай.ua, Винник поділився подробицями сімейного життя.
Також Знай.ua писав, Винник записав емоційне звернення до шанувальниць.