Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram сміливе фото. У підписі до світлини артист анонсував свій майбутній концерт, на який запросив своїх численних шанувальників.

"Лише один місяць залишається до моїх сольних концертів у столичному Палаці спорту. 7 і 9 листопада програма "Ти в курсі" буде представлена у новому забарвленні. Запрошую кожного розділити цю приємну мить разом. Починаємо зворотний відлік?", - написав Олег Винник.

На опублікованому фото співак з'явився на огляд вовчиць в сексуальному образі і з млосним поглядом. На ньому джинси і чорна футболка з принтом, яка облягає рельєфне тіло артиста. Волосся Винника причесане назад, а на руках видно кілька браслетів і годинник. Шанувальниці в захваті від цього фото, про що написали в коментарях.

Раніше повідомлялося, що сумний Винник звернувся до своїх волчиць. Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник опублікував на своїй сторінці в Instagram воістину осінній знімок. У підписі до фото виконавець звернувся до своїх прихильників з питанням.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На фотографії співак сидить в машині і тримає в руці сонцезахисні окуляри. На його обличчі вираз задуми і навіть смутку. Воно й зрозуміло, адже Винник у підписі до світлини пише про осінь. Також ми бачимо, що біляве волосся співака туго зібране ззаду, а одягнений він у білу футболку та чорну "шкірянку" з вінтажним візерунком. "Саме від нас залежить наш настрій. Бажаю за будь-якої погоди і пори року відчувати себе комфортно. А як ви зустріли осінь?", - написав Олег Винник біля свого фото.

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінка виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.