Відомий український виконавець, співак року за версією премії "Золота жар-птиця" Олег Винник обожнює дражнити своїх фанаток-вовчиць новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість поділився чорно-білим знімком з келихом в руках і згадав про дитинство. Так, артист порекомендував всім вирощувати свого внутрішнього мрійника.

"Чомусь згадалося власне дитинство - таке веселе й безтурботне. Воно підморгнуло мені десь звідти, куди не дотягнутися дорослою рукою. Зрощуйте свого внутрішнього мрійника, і тоді ви ніколи не втратите сенс життя.",- поділився емоціями Винник. Шанувальниці ж не змогли пройти повз: "Такий серйозний, але в той же час красивий 👍😍💋", "Такий загадковий... 🖤Дуже чарівні та глибокі слова!👍🏻👏🏻😉", "Не сумуйте,Маестро.Все буде добре.😉", "Моя рибка💋", "😍👏дуже проникливо,так і повинно бути", "Найгарніший чоловік в Україні".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Олег Винник обожнює дражнити своїх фанаток-вовчиць підкачаним тілом в Instagram. На цей раз артист показав, як тренується в горах Буковеля, бігаючи по схилах.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також знаменитість розказав чому не любить говорити про особисте життя.

А ще Винника, який активно пропагує здоровий спосіб життя і хвалиться у соцмережі своїми спортивними успіхами, підловили на палінні.