Відомий український співак Олег Винник, улюбленець мільйонів жінок черговий раз опинився в епіцентрі уваги. Нещодавно він опублікував фото у військовій формі, яке неабияк спантеличило користувачів.

На знімок артистка звернув увагу на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан.

"Одна з причин, чому я за Закон" Про носіння військової форми одягу "щодо осіб які не мають відношення до дійсної служби", - прокоментував він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Користувачі мережі негативно відреагували на фото Винника, більшість підтримали підтримали закон про заборону носити військову форму людям, які не мають відношення до української армії, нещодавно зареєстрований у ВР:

"Альфасамець на тихому полюванні", "прихильниці прибіжать і трусиками закидають", "Я давно кажу: заборонити камуфляж всім", "Клоун", "Та да, Винник у військовій формі – то вже занадто".

Втім, справедливості заради варто відзначити, що воювати Винник навряд чи збирався, а тим паче – хизуватися формою.

Співак просто ходив рибалити (улов на фото також помітний), а більшість чоловіків, які цим займаються часто купують у спеціалізованих магазинах форму такого типу.

Дивіться: "Ти в курсі" (Олег Винник)

Нагадаємо, українська комедія з Винником побила рекорди переглядів.Як повідомляв "Знай.ua", Винник здійснив давню мрію фанаток. Також "Знай.ua" писав, Виннику зробили незвичайний подарунок.