Підкорювач жіночих сердець в соціальній мережі похвалився незвичайним подарунком, які піднесли йому шанувальники

Олег Винник в своєму Instagram опублікував пивний букет. Фото викликало масу емоцій від його шанувальниць, які звикли бачити тільки виконавці з класичними букетами. У багатьох навіть не вкладається в голові, що Віннику може сподобатися такий чоловічий подарунок.


На фотографії співак одягнений в шкіряну куртку і джинси, що надає його образу сексуальності. Букет на цей раз виявився не яскравим, а справжнім чоловічим, про який мріє кожен представник сильної статі.
Найімовірніше, такий презент йому піднесли на курорті в Запорізькій області.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Бердянський букет до пива", – підписав знімок Винник. Відзначимо, що зовсім недавно в соціальних мережах коментували особисте життя співака, адже на одному з шоу він познайомив своїх шанувальниць з сестрою і племінниками. Він поділився потаємними дитячими спогадами, а сам випуск програми як завжди активно обговорювали шанувальниці підкорювача сердець.

Нагадаємо, раніше відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, яке опублікував на своїй сторінці в Instagram кумедне фото. На знімку артист позує посеред дороги, присівши на асфальті на подвійною суцільною. За словами Винник, він направляється в Дніпро.


Як повідомляв портал "Знай.uа" улюблениць українських жінок записав романтичне осіннє відео, в якому розповів про свої плани. У ролику артист сидить на траві в оточенні жовтих листя і грає на гітарі. А також розповідає новини і плани щодо свого туру.


"Знай.uа" писав, "Я був про нього кращої думки. Він мені настільки бридкий": Олег Винник не на жарт розлютив прихильниць, мережа в гніві.