Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує своїх вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі кілька крутих знімків зі свого концерту в Запоріжжі. "Я не втомлюся любити вас!", - підписав фотографії співак словами зі своєї пісні.

Так, на фотографіях український артист і улюбленець мільйонів жінок зображений під час своїх виступів на сцені в Запоріжжі. Винник, як завжди, стильно одягнений – то він в ошатному костюмі, то в простих джинсах і футболці зі своїм фірмовим логотипом. До речі, з приводу логотипу – він вже став частиною декорацій артиста на концентрах і зображений на різному одязі Винника, а не тільки на футболках.

А на одній із фотографій співак позує десь за лаштунками концерту, мабуть, з подарунком від вовчиць. Так, Винник тримає яскравий тортик у вигляді жовто-блакитного серця, а зверху на ньому солодка фігурка самого співака в оточенні квітів. Мабуть Олегу дуже сподобався такий презент, що він вирішив з ним сфотографуватися весело посміхаючись.

Шанувальниці артиста не змогли пройти повз таких яскравих фотографій на сторінці свого улюбленця і почали у відповідь зізнаватися у коханні, писати слова подяки за концерт і запрошувати Олега в свої міста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ви завжди будете в нашому смаку", "Концерт клас! Спасибі вам!", "Це був незабутній концерт у Запоріжжі. Дуже круто! Спасибі вам!", "Спасибі за бомбезний концерт. Емоції переповнюють. Ви супер", "Ми теж тебе любимо", "Олег, Ви зарядили своєю позитивною енергетикою! Концерт – супер. Дякую", "Дуже рада, що Вам сподобався наш тортик! Приємного!", "Спасибі! Ми теж не втомимося любити Вас, Олеже!", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаэмо, шанувальниці зробили Виннику незвичайний подарунок, чоловіки бісяться від заздрості.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав вовчицям те, що вони хотіли побачити.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник заговорив про дві смужки і спантеличив вовчиць.