Партія "Батькіщина" вже вдруге за кілька тижнів потрапляє в гучний скандал із використанням чужих досягнень та прізвищ. Спочатку політики взялися за волонтерську діяльність гумориста Сергія Притули, за що, до речі, вибачилися. Ще б пак – той поставив їм жорсткий ультиматум. А нещодавно переключилися на добровольців.

Про це на сторінці у Facebook розповів Олексій Лисенко – його знімок з передової партія використала у власних інтересах, що неабияк обурило учасника бойових дій.

"Я кримчанин. Я приєднався до націоналістичного руху задовго до того, як почалася війна. Я боровся з режимом внутрішньої окупації ще тоді, коли на пару з Януковичем хотіла розділити країну на двох за допомогою "широкої коаліції". У 2008 році після подій в Грузії і Криму я готувався до маршу нації, а не продався Путіну. Я був "провокатором" на Майдані, після захоплення мого рідного міста Росією пішов на фронт як доброволець. Ми воювали за Націю і її майбутнє. І я не збираюся терпіти, щоб будь-які політичні пройдисвіти і мразь піарилися за рахунок наших імен. Тим більше такі люди ", - зазначив колишній доброволець "Азова".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Боєць запевнив: дозволу на використання свого фото нікому, а тим паче політикам, не давав. Та й взагалі шеврон для нього – сакральна річ, якому не місце поряд "з гаслами партії "Батьківщина".

"Мабуть, ситуація з Притулою нічого не навчила, я вимагаю публічних вибачень у вигляді відеороликів. Несіть відповідальність за дії своєї зграї дірявих політологів!", - підсумував він.

До слова, Притула, певно, чи не єдиний, хто першим звернув увагу на використання інформації без дозволу і отримав офіційне вибачення.

Але пост з інформацією не видалив – про всяк випадок залишив, якщо раптом про це забудуть політики і зважаться на подібне знову.

Дивіться: "Батьківщина" вибачилася перед Притулою за використання його прізвища

Нагадаємо, Притула поставив жорсткий ультиматум "Батьківщині". Як повідомляв "Знай.ua", "Батьківщина" вибачилася за використання прізвища Притули у власних інтересах. Також "Знай.ua" писав, українців шокувало рішення Приходько вступити до лав "Батьківщини".