Відомий український телеведучий і шоумен Сергій Притула звинуватив ВО "Батьківщина" в незаконному використанні його імені і волонтерських досягнень у політичному піарі в соцмережі.

Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5 а понад 30 млн. І навіть не в тому, що раз вже автор цього посту так пишається...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zaterdag 27 oktober 2018

"Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5, а понад 30 млн. І навіть не в тому, що раз вже автор цього посту так пишається мною, то міг би розмістити мої волонтерські банківські реквізити для подальшого збору коштів. Справа в тому, що штаб ВО "Батьківщина" Волинь замість того, щоб перекинути мені трохи грошей на армію, вбухав їх в рекламу абсолютно маніпулятивного повідомлення з поєднанням моєї пики і свого політичного бренду", - написав Притула в Facebook.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шоумен заявив, що впродовж п'яти років багато працював для забезпечення певних потреб українських військових на Донбасі. Він додав, що представники "Батьківщини" жодного разу не пропонували свою допомогу, а тепер, напередодні виборів, вирішили використати результати його титанічну працю для самореклами. Телеведучий додав, що раніше вже заявляв про небажання публічно підтримувати якусь із політсил через те, що це може нашкодити волонтерству.

Сергій Притула
Сергій Притула

"Якщо протягом 24 годин офіційне вибачення не з'явиться на сторінці ВО "Батьківщина" Волинь, я урочисто обіцяю відступити від свого принципу аполітичності і візьмусь за вас зі всім своїм завзяттям. Сподіваюся, ви розумієте, що завзяття у мене багато. Ви повинні зрозуміти, що я не дозволю "юзати" ім'я і свою репутацію жодному політику в період передвиборної кампанії", - підсумував він.

Сергій Притула
Сергій Притула

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили за сексуального домагання з його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії. Молодий чоловік так хотів швидше влитися у загальний колектив, що вивчив кілька фраз і почав їх активно неправильно вживати. За що і був покараний звільненням.

Нагадаємо, Притула заінтригував шанувальників фото з аеропорту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Притула розповів, як рятував Настю Каменських.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що мова Притули про Томос торкнеться навіть атеїстів.