Звістка про те, що українська співачка та волонтер Анастасія Приходько йде у політику, поставила фанатів у глухий кут.

Дехто з них не впевнений, що "Батьківщина" та Юлія Тимошенко зокрема – гарна компанія для артистки з патріотичними настроями. Інші напротивагу опонентам навпаки підтримали її, побажали удачі.

Співачка Анастасія Приходько
Співачка Анастасія Приходько

“Обдумуючи своє майбутнє, я прийшла до висновку, що як політик я отримаю більше можливостей допомагати нашим бійцям, тимчасово переміщеним особам і всім нужденним. І свою допомогу я бачу у відновленні соціальної справедливості для кожного нужденного громадянина України”, – написала Приходько у своєму Facebook.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще


У мережі ця заява спровокувала небувалий ажіотаж, українці не можуть повірити у те, що Приходько говорила серйозно. Одні ставлять хрест на її сценічному майбутньому, дехто ж натякає на закономірність такого рішення:

Співачка Анастасія Приходько
Співачка Анастасія Приходько

"Краще б співала, бо гарно виходить", "Жінки за жінок", "Не знаю, принесе це їй користь, чи навпаки зашкодить", "Із Тимошенко на неї чекає доля Савченко", "тільки почав нормально про людину думати", " Безмежно поважаю Анастасію за її активну громадянську позицію і волонтерство, але... ну м'яко кажучи це не те пальто", "Це її вибір, не шукайте ворога України там, де його немає", " Це вже якесь колективне божевілля", " Ви тільки уявіть масштаб трагедії – Юлія Володимирівна в пошуках додаткового електорату на виборах робить ставку на більш молодих людей", "Наступного року Тимошенко захоче набрати в команду білих коней, в свою партію, в яких народ і молодь повірить!!!", "Популярність зіграла злий жарт", "Цікаво, а чому Славка не підтримує. Все-таки з одного цеху. І патріот, і розумник, і англійську знає", - пишуть користувачі.


Дивіться: Творчість і політика: Анастасія Приходько про нову роботу та про виступи колег у Росії


Нагадаємо, Приходько вирішила піти у політику.
Як повідомляв Знай.ua, Приходько закінчила сольну кар'єру.
Також Знай.ua писав, Приходько поділилася найпотаємнішим.