Відома українська співачка Анастасія Приходько прийняла рішення закінчити сольну кар'єру.

На своїй сторінці в Facebook артистка написала, що йде зі сцени, оскільки просто втомилася постійно "бути неформатом". Приходько зазначила, що завжди поводить себе природно і не збирається зраджувати своїм принципам, намагаючись танцювати під чиюсь дудку.

"Музикантові справжньому важко, коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх, я не буду ніколи підлаштовуватися щоб бути модною, я справжня і зраджувати саму себе теж не буду, на жаль, те, що продається у магазинах "все по 10" купують швидше!", - написала Приходько.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Співачка також додала, що за останні п'ять років життя в Україні разом з командою вона встигла випустити десять кліпів, серед яких "Дура Любов", "Зацілована", "Не трагедія" та інші. Приходько згадала, як підтримувала українських військових і продовжуватиме в тому ж дусі. Разом з тим співачка розповіла про вихід нового альбому "Крила", який покажеться світу в 2019 році.

Доброго вечора дорогі друзі. Сподіваюсь Ви з повагою зрозумієте мене. За 5років які я прожила в Україні ми дуже...

Geplaatst door Анастасія Приходько op Maandag 15 oktober 2018

Українська співачка і волонтерка Анастасія Приходько набила зворушливе татуювання на руці з півоніями - квітами свого дідуся. Фото і відео з процедури артистка поділилася на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, нещодавно співачка Анастасія Приходько презентувала нове музичне відео на пісню "Саме той". Співачка активно працює над тим, щоб повернути собі ім'я в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анастасія Приходько поскаржилася на популярну соціальну мережу Instagram. Вона впевнена, що всі її пости на висловлювання щодо анексованого Криму адміністрація ресурсу видалила.

Також "Знай.uа" писав про те, що Приходько розповіла, що активно допомагає бійцям армії - пораненим і на фронті, а також соціально незахищеним верствам населення, включаючи матерів-одиначок.