Багато українців вже помітили, що співачка Настя Приходько вирішила надолужити упущені роки кар'єрного застою і повернути своє ім'я на українській поп-сцені.

Нещодавно співачка представила нове музичне відео на пісню "Саме той". Ролик опубліковано на YouTube-каналі артистки.

співачка

Як багато хто знає, цю композицію вона присвятила своєму чоловікові. На записі можна побачити, як Приходько гуляє по пляжу зі своїм коханим. Цікаво, що Настя з'явилася в ролику в сукні, яку пошила за власним ескізом 10 років тому.

Роль чоловіка Приходько зіграв Олександр Лірчук. Чуттєвості відео додає те, що воно зняте на основі особистої історії співачки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як вона додала:

"Історія відбувалася в мої 18 років. Коли я дуже закохалася в свого чоловіка. Ну, тоді він ще не був моїм чоловіком. Потім ми розійшлися, і я розуміла, що ніколи в житті я з ним не буду. Я переживала це дуже болісно. Але 10 років він жив в моєму серці, незважаючи ні на що ".

Варто також згадати про те, що режисером кліпу став Юрій DVIZHON. Концепцію ролика він розробляв спільно з самою співачкою. Пісня "Саме той" стане одним з перших хітів майбутнього альбому Приходько.

До слова, українська співачка та волонтер Анастасія Приходько дала відверта інтерв'ю для видання UAportal.

- Настя, ви об’їхали з концертами ледь не весь фронт. На початку, в перші рази, було дуже страшно?

- Не боїться тільки дурень. Звичайно, було страшно…

Я пам’ятаю перший раз, коли ми приїхали проводжати хлопців до АТО. От тільки самі хлопці цього не знали. Нам сказали: треба дати концерт, підбадьорити їх так, щоб вони веселі поїхали. Питаю: куди поїхали? "О 9 ранку їх збирають на плацу і відправляють в АТО". Мене наче током ударило. Кажу: як в АТО?.. А чому ж ви їм не кажете про це?

- І чому?

- Бо ніхто не готовий, у нас і армії тоді не було. То все були звичайні хлопці, мобілізовані…

І от хлопці ходять, а я бачу – поміж них, трохи на віддалі, іде молоденький хлопчина – геть п’яний! Питаю: чому він в такому стані? "Він не хоче воювати. Тільки плаче і кличе маму".

- Невже у Росії зовсім не лишилося людей, не вражених імперською бацилою? Невже росіяни всі такі?

- Ні, не всі, і я про це неодноразово казала. Починаючи від Басілашвілі, Лії Ахеджакової, яка зараз дуже багато просить керівництво РФ про звільнення Олега Сенцова, який голодує вже понад 130 днів. Там є Макаревич, хоча я бачу, що трохи його "політика" хитається, то він є, то нема.

- Вважаєте, у Росії нема майбутнього?

- Я ще й піду за це свічку поставлю в церкві!

Росіяни завжди були окупантами. Починаючи від Кьонігсберга, Аляски, нашої Кубані – і до Криму та Донбасу.

Я завжди кажу, там пів Росії тільки тайга. Коли мова заходить про Росію, це мене настільки дратує, що виникає нестримне бажання лозою по ср*ці відшмагати тих, хто вірить в російську пропаганду.

Нагадаємо, скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Знаменитість вирішив показати свою нову дівчину, яка була героїнею недавнього кліпу і подякувати старій.

Як повідомляв Znaj.ua, відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram шикарним знімком.

Також Znaj.ua писав про те, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій.