Українська співачка та волонтер Анастасія Приходько дала відверта інтерв'ю для видання UAportal.

Анастасія Приходько, співачка, волонтер
Анастасія Приходько, співачка, волонтер

- Настя, ви об’їхали з концертами ледь не весь фронт. На початку, в перші рази, було дуже страшно?

- Не боїться тільки дурень. Звичайно, було страшно…

Я пам’ятаю перший раз, коли ми приїхали проводжати хлопців до АТО. От тільки самі хлопці цього не знали. Нам сказали: треба дати концерт, підбадьорити їх так, щоб вони веселі поїхали. Питаю: куди поїхали? "О 9 ранку їх збирають на плацу і відправляють в АТО". Мене наче током ударило. Кажу: як в АТО?.. А чому ж ви їм не кажете про це?

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

- І чому?

- Бо ніхто не готовий, у нас і армії тоді не було. То все були звичайні хлопці, мобілізовані…

І от хлопці ходять, а я бачу – поміж них, трохи на віддалі, іде молоденький хлопчина – геть п’яний! Питаю: чому він в такому стані? "Він не хоче воювати. Тільки плаче і кличе маму".

- Невже у Росії зовсім не лишилося людей, не вражених імперською бацилою? Невже росіяни всі такі?

- Ні, не всі, і я про це неодноразово казала. Починаючи від Басілашвілі, Лії Ахеджакової, яка зараз дуже багато просить керівництво РФ про звільнення Олега Сенцова, який голодує вже понад 130 днів. Там є Макаревич, хоча я бачу, що трохи його "політика" хитається, то він є, то нема.

Насправді адекватних людей можна порахувати на пальцях. Шендерович. Аркадій Бабченко, який зараз тут. Айдер Муждабаєв. Адекватні є і по всій Росії. Журналісти, адвокати. Але ми ж бачимо, що їх потім – раз…

- Вважаєте, у Росії нема майбутнього?

- Я ще й піду за це свічку поставлю в церкві!

Росіяни завжди були окупантами. Починаючи від Кьонігсберга, Аляски, нашої Кубані – і до Криму та Донбасу.

Я завжди кажу, там пів Росії тільки тайга. Коли мова заходить про Росію, це мене настільки дратує, що виникає нестримне бажання лозою по ср*ці відшмагати тих, хто вірить в російську пропаганду.

- Якби ви раптом опинилися лицем до лиця з Путіним, що би ви йому сказали?

- "Щоб ти здох!". Ще й плюнула би у морду.

Я бажаю, щоб до нього прийшли омські та псковські десантники, діти з бесланської школи, глядачі "Норд-Осту"… І щоб він до скону чув їхні голоси.

Нагадаємо, новий громадський рух "Вимагаю змін" має намір об'єднати усіх небайдужих до того, що відбувається в Україні, щоб разом вимагати від влади якісних змін.


Як писав раніше Знай.ua, в залі Печерського районного суду м. Києва відбулося друге слухання по справі агітаційного відеоролику на підтримку Петра Порошенко за участі відомої української співачки Анастасії Приходько.


Також Знай.ua писав про те, що українська співачка і волонтер Анастасія Приходько набила зворушливе татуювання на руці з півоніями - улюбленими квітами свого дідуся.