Начальник донецьких і кримських терористів Володимир Путін пообіцяв не продавати історичні будівлі Петербурзького університету.

Користувачам мережі вираз обличчя російського президента, під час заяви, здався дуже кумедним. В мережі гуляє чимало жартів з цього приводу.

Так, відповідний знімок показав в мережі журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов. Заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький відразу ж підхопив його.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

І помітив, що те ж саме було в 2005-му році, коли Путін точно так говорив про пенсійну реформу: малоймовірна і взагалі неможлива при ньому.

"Дурнуватий вираз обличчя Путіна заслуговує окремої уваги", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома своїми різкими висловлюваннями про сусіда-окупанта українська співачка Анастасія Приходько зробила гучну заяву під час участі в ефірі телепрограми "Грані війни".

Анастасія заявила, що Україна може перемогти у війні з Росією, але спочатку їй необхідно заморозити будь-які стосунки з агресором.

"Суперник у нас кретин, з цим все зрозуміло. Він навіть воювати не вміє, він боягуз. Товстий - ще не означає великий. Росія - вона "жирніше", більше, але тупа - з населенням козлів, які йдуть за своїм пастухом, яким подобається бути приниженими. У них зараз флешмоб - встаньте на коліна перед Путіним. Це недодержава, біомаса якась", - заявила вона.

Варто нагадати, що адміністрація президента США Трампа готується до введення санкцій проти енергетичних компаній Німеччини і низки інших європейських країн, що беруть участь у будівництві газопроводу "Північний потік-2".

Американські чиновники розглядають і інші шляхи блокування проекту "Північний потік-2", але більшість ключових фігур в Білому домі схиляються до санкційного сценарію.

Санкцій можуть ще більше посилити напруженість у відносинах між США та Німеччиною, де офіційні особи сильно незадоволені діями президента Дональда Трампа з торгівлі, рішенням відмовитися від ядерної угоди з Іраном тощо.

Нагадаємо, європейський топ-чиновник продався Путіну.

Як повідомляв Знай.uа, ФСБ провалила гучне викрадення з України.

Знай.uа писав, Супрун закликала Путіна відкрити двері російських в'язниць.