Новий громадський рух "Вимагаю змін" має намір об'єднати усіх небайдужих до того, що відбувається в Україні, щоб разом вимагати від влади якісних змін.

Анастасія Приходько


Про це повідомив комбат восьмого батальйону Української добровольчої армії Андрій Гергерт під час прес-конференції, передають ЗМІ.

"Ми поспілкувалися і прийшли до того, щоб разом продовжити допомагати один одному в цій війні. Ми створили платформу і залучаємо до неї всіх, з ким подружилися на війні - волонтерів, журналістів, артистів, медиків, бійців", - зазначив експерт.


За словами військового, самі бійці АТО являють потужну армію, але абсолютно розгублену. Як виявилося, всього в Україні зареєстровано 1080 "атошних організацій".
При цьому співачка і співорганізатор руху Анастасія Приходько додала, що організація має намір "вислухати людей" і на підставі їхніх побажань сформувати 10 вимог головних до влади і держави.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона також уточнила, що відповідає за соціальні проекти, тоді як Гергерт - за силовий блок.
Зокрема Приходько анонсувала, що активно допомагає бійцям армії - пораненим і на фронті, а також соціально незахищеним верствам населення, включаючи матерів-одиначок. Крім того, артистка підкреслила, що поки ще не вирішила йти в політику і не може обіцяти низькі ціни на газ і високі пенсії. На нинішньому етапі вона бачить свою місію в тому, щоб вислуховувати і допомагати простим людям конкретними справами.


Нагадаємо, в залі Печерського районного суду м. Києва відбулося друге слухання по справі агітаційного відеоролику на підтримку Петра Порошенко за участі відомої української співачки Анастасії Приходько.

Знай.ua побували на засіданні та дізналися подробиці справи.


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська співачка та волонтер Анастасія Приходько поскаржилася на популярну соціальну мережу. Артистка запевняє, що всі її пости, котрі стосувалися анексованого Криму, адміністрація Instagram видалила.


На своїй сторінці у Facebook вона висловила обурення тим, що сталося. Всі ці тексти та фото стосувалися виключно спогадів, і жодним чином не могли бути проявом агресії чи сцен насильства, за що найчастіше закривають акаунти та видаляють пости більшість соціальних мереж.


Також Знай.ua писав про те, що відома українська співачка та волонтер Анастасія Приходько оголосила про створення нового суспільно-політичного руху разом із командиром комбатом батальйону "Аратта" Української добровольчої армії (УДА) Дмитром Ярошем.