Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Знаменитість вирішив показати свою нову дівчину, яка була героїнею недавнього кліпу і подякувати старій. Не всі фанати зрозуміли артиста, адже багато хто думав, що він нетрадиційної сексуальної орієнтації.

"Одного разу в наше життя приходить та сама людина... І ми починаємо дякувати тим, хто пішов з неї 💖", - помудрував Козловський. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Скільки дурників обговорюють Козла і колишню Козлиху)) Просто свято якесь)))", "Нарешті, Віталік, побачила тебе з дівчиною, а то вже всяке про тебе думала.", "😐Хтось ще вірить в ці «любовні історії»?😏😆😆😆Віталій,вгамуйтеся! Всі знають що ви «інших кровей»!🏳️‍🌈", "Я думала він нетрадиційної орієнтації 🤔". Колишня Віталія теж не пройшла повз: "@vkozlovskiy це шо? Новий роман? Сподіваюся ; хоч буде кого обговорити на дозвіллі 😂😂😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також знаменитість вже наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.