Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати, як проводить романтичний вечір біля багаття з новим залицяльником і улюбленим кальяном. Так, артистка ретельно приховує хлопця від фоловерів, але нарешті засвітила його частину тіла, ніжно притуливши ногу в шкарпетці до свого обличчя.

"Романтичний домашній вечір біля багаття.🌺", - підписала всім ворогам на зло Волочкова. Фолловери залишилися в шоці: "Капець... Слів немає ! Настя, ви що робите?", "Нда.. це капець.. це ж наскільки себе не поважати треба((( сумне видовище ", "Анастасія! Ви явно не здорова!!!!!!😂😂😂", "Жах, на останнє фото гидко дивитися", "Наськє явно потрібна допомога, нарколога та психотерапевта", "Коли дуже хочеш показати, що в тебе є мужик, але не знаєш як це зробити 😹😹", "🙄🙄🙄Які зворушливі шкарпетки з ринкового лотка... 😂 І до них дуже підходять ці дешеві джинси... 👍🙄🙄😂".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.