Півфіналісти отримали бонус за напружену роботу під час передфінального тижня у вигляді вечірки з експертами. Алла Костромічова, Сергій Нікітюк, Соня Плакидюк і Костя Боровський вирішили провести останню церемонію виключення в дуже неформальній обстановці. Та попри легкість бесід і хороший настрій усіх присутніх, у повітрі відчувалося напруження. Усі розуміли, що вечірка в будь-якому випадку закінчиться вердиктом експертів. Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

– Наша трійка показала дуже гідні результати цього тижня, – хвалить своїх підопічних ведуча реаліті Нового каналу. – Зробити цей вибір було максимально складно. Ми вирішили, що фіналістками стануть Катя і Яна. Дівчата змогли проявити себе яскравіше, ніж Діма. Він став кращим серед усіх хлопців цього сезону. Пишаюся його професійною трансформацією на проекті. Вірю, що в нього велике майбутнє.

Діма Сукач був шокований вибором експертів – хлопець вірив у себе до останнього і розраховував не лише на місце у фіналі, а й на перемогу в цьому сезоні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

– Це дуже прикро – залишити реаліті саме зараз, – зізнається він. – Значно болючіше, ніж усі знущання від учасників, які я терпів протягом усього перебування на проекті. Але це не фінал моєї модельної кар'єри. У мене грандіозні плани.

Свої грандіозні плани півфіналіст реаліті "Топ-модель по-українськи" почав втілювати в життя відразу після фіналу. Хлопець зробив п'ять показів на UFW (SANDRA_STRAUKAITE, SONYA_MONINА, ORTTU, JEAN_GRITSFELDT і Dastish Fantastish), знявся для L'Officiel man і засвітився у VOGUE та Reuters! Про ці та інші проекти хлопець розповість під час онлайн-конференції Нового каналу 26 грудня.

До найважливішої події на модельному реаліті залишився лише тиждень! Яна чиКатя? Хто стане моделлю нового покоління і полетить до Нью-Йорка разом із Аллою Костромічовою?

Не пропустіть фінальний випуск "Топ-моделі по-українськи" у п'ятницю, 28 грудня, о 19:00 на Новому каналі!