Еротичний гороскоп на 24 грудня ОВЕН

В цей день Овнам протипоказані надмірні емоції, це може призвести до нервового зриву. Тому, ніякого екстремального сексу в цей період. Віддайте перевагу пестощам.

Еротичний гороскоп на 24 грудня ТЕЛЕЦЬ

24 грудня у Тельців з'явиться шанс зайнятися коханням з бажаною людиною. Хоча раніше такої можливості не було, чи ви не могли знайти вдалого випадку. Зараз саме час.

Еротичний гороскоп на 24 грудня БЛИЗНЮКИ

Чим на більшій висоті в цей день будуть відбуватися ваші любовні ігри, тим більш пристрасними, ніжними і вишуканими вони будуть. Тому сміливо йдіть на дах.

Еротичний гороскоп на 24 грудня РАК

24 грудня для вас дуже корисним виявиться аутотренінг з елементами самомилування. Отже, роздягайтеся догола, підходьте до великого дзеркала і починайте себе розхвалювати.

Популярні новини зараз
Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Перші снігопади: українців попередили про погоду Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 грудня ЛЕВ

В цей день під час любовних ігор зірки радять Левам не переставати аналізувати ситуацію. Продумайте заздалегідь, які наслідки спричинить за собою будь-яка дія.

Еротичний гороскоп на 24 грудня ДІВА

24 грудня Діви будуть розчаровані. Ті, на кого ви покладали великі надії, не виправдають очікувань і навряд чи збудять настільки сильно, наскільки вам би хотілося.

Еротичний гороскоп на 24 грудня ТЕРЕЗИ

В цей день вам буде здаватися, що вам з партнером важливо домогтися різних речей від загальної інтимної близькості. Таким чином, ваш секс буде нагадувати лебедя, рака і щуку.

Еротичний гороскоп на 24 грудня СКОРПІОН

24 грудня ви зможете надолужити втрачені нещодавно можливості заінтригувати і пофліртувати. Вам захочеться набити собі ціну і просто насолодитися тим, що відбувається.

Еротичний гороскоп на 24 грудня СТРІЛЕЦЬ

Зірки рекомендують Стрільцям у цей день віддати перевагу мереживній білизні, коротким спідницям і сукням. Нехай одяг підкреслить вашу сексуальність і красу.

Еротичний гороскоп на 24 грудня КОЗЕРІГ

В цей день танці допоможуть оживити ваші відносини. Не важливо, запросите його на танець чи виконаєте сольний номер – і те, і інше виявиться досить ефективним.

Еротичний гороскоп на 24 грудня ВОДОЛІЙ

24 грудня у Водоліїв можуть плутатися думки. Зірки радять не поспішати приймати аспірин і брати лікарняний. Вже завтра ви відчуєте себе краще, а головне впевненіше.

Еротичний гороскоп на 24 грудня РИБИ

В цей день вся сексуальна активність Риб припаде на першу половину дня. Так що рекомендується встати раніше, для того, щоб ще на роботу встигнути.