Всесвітньо відома британська модель Наомі Кемпбелл виклала на своїй сторінці в Instagram фото, яке демонструє її природну красу. Зірка зняла перуку, і користувачі змогли побачити, що ж ховається насправді під шикарним блискучим волоссям, повідомляє Joinfo.ua.

Популярна супермодель афроямайского походження незмінно з'являється в бездоганному вигляді – яскраві дорогі вбрання та аксесуари, ідеальна зачіска. Однак, як тепер стало відомо, справжнє волосся Кэмлбелл виглядають трохи інакше.

Фанати топ-моделі були вражені новим фото, викладеним в Instagram, на якому вона позує без перуки і нарощених волосся. Короткі волосся Наомі заплетене в такі тугі кіски, що не приховують форму голови.

Манекенниця підписала знімок дуже просто: "Наголо".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відома модель поділилася розповіддю про те, що в минулому страждала від залисин і пустоти, які з'явилися внаслідок часто використання нарощування, тугих кос і плетіння волосся.

Як відомо, жінки, які практикують постійне носіння зачісок такого роду, можуть страждати від відцентрової рубцующей алопеції – формою випадіння волосся, яка нерідко стає постійною.

Як можна побачити, частина залисин моделі відновилися і галузі після того, як вона тимчасово відпочила від тугих плетінь. В модельному бізнесі Кемпбелл дуже давно – вперше на подіумі її побачили у віці 15 років, вона виступає по теперішній час і зупинятися з показами явно не збирається.

До цього манекенниця викладала у своєму акаунті фото, де позувала топлес, прикриваючись лише довгими густими волоссям. Фанати могли оцінити прекрасну форму 48-річної знаменитості, яку часто запрошують на відомі покази. З цієї причини їй необхідно постійно знаходиться в хорошій фізичній формі, внаслідок чого Наомі важко і наполегливо над собою працює.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що шведська модель відмовилася від алкоголю і показала, як це позначилося на її фігурі.

Як повідомляв портал "Знай.иа": вічно молода відома модель показала свої ноги, від вигляду яких чоловіки обімліли.

ТакожЗнай.иа" писав, що чоловіки не залишають акаунт моделі з цієї грудьми 8-го розміру.